Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Laura Cosoi și-a trimis fata cea mare la creșă, în timp ce era însărcinată și în plină pandemie. De ce a luat vedeta această decizie

Laura Cosoi este mama a două fetițe. Vedeta și soțul ei sunt singurii care se ocupă de creșterea micuțelor, așa că, pentru a ușura situația, vedeta a decis ca Rita să meargă la creșă, chiar dacă ne aflăm în plină pandemie. Zilele trecute, actrița și-a botezat cea de-a doua fetiță, pe Vera, iar evenimentul a avut loc în Maramureș.

„E dificil, bineînțeles, fiindcă nu avem bunici, bone care să ne ajute, dar ne descurcăm. Și ne e bine”, a dezvăluit vedeta într-un interviu pentru Life.ro.

„Rita merge la creșă de la un an; evident că în luna martie s-a pus stop, fiindcă aceasta era regula pentru toată lumea, dar din 15 iunie ea a reluat creșa.

Am fost extrem de curajoasă în ochii multor mămici să o trimit înapoi în colectivitate, mai ales că eram însărcinată, în ultimul trimestru, deci era de așteptat tocmai, să elimin orice ocazie de a contracta vreun virus, nicidecum să trimit copilul la creșă”, a explicat Laura pentru sursa citată.

Pentru fosta actriță din ”La bloc” a cântărit mai mult faptul că, în
colectivitate, fiica ei se dezvoltă mai bine decât acasă.

„Eu m-am gândit așa: cu Dumnezeu înainte! În plus, dacă aș fi privat-o pe Rita de creșă în ultimele luni de sarcină și primele luni de viață ale Verei era aproape inutil, fiindcă oricum ar fi venit această iarnă, plină de viroze și semne de întrebare, deci o pauză de vreo 8 luni.

Scenariul cel mai fericit ar fi fost ca Rita să ajungă la creșă abia anul viitor, în martie. Or, ar fi fost un preț pe care nu am vrut ca fetița să-l plătească.

Rita se simte foarte bine acolo, socializează, a evoluat foarte mult. Iar eu sunt conștientă că e important pentru copil să fie acolo; carența de interacțiune cu alți copii cred că și-ar fi pus puternic amprenta asupra personalității ei.

Și nu am vrut asta. Mă ajută foarte mult și faptul că sunt mai puțini copii, este o creșă privată, e chiar în spatele casei, deci indiferent de ce s-ar întâmpla, eu sunt acasă”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *