Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Elena Udrea, despre relația apropiată pe care o are cu Traian Băsescu: “Un bărbat foarte puternic”. Răspunsul oferit când a fost întrebată dacă s-a iubit cu fostul președinte

Fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale a acceptat invitația prezentatoarei Denise Rifai de a-i oferi un interviu. Unele dintre întrebările moderatoarei de la Kanal D au fost destul de incomode. Cea mai îndrăzneață a fost aceea în care Elena Udrea a fost întrebată dacă s-a iubit cu Traian Băsescu.

Descoperă și: Este Elena Udrea din nou însărcinată?!?!! Partenerul ei de viață a elucidat misterul: “Prea multă iubire…”

Elena Udrea, despre relația apropiată pe care o are cu Traian Băsescu: “Un bărbat foarte puternic”

Răspunsul celebrei blonde privind așa-zisul amantlânc cu fostul șef de stat a fost următorul: “Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu își dă seama cât umor am și, de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc: «Ce a vrut să spună cu asta?» Am făcut o glumă pentru care am plătit scump. Atâta lume a interpretat răspunsul meu și a fost atât de nepotrivit răspunsul, încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă”.

Întrebată dacă este adevărat că ar fi stat cu fundul pe biroul președintelui”, după cum susținea Adriana Săftoiu în 2015, Elena Udrea a mărturisit: Nu mi-aș fi permis să stau cu fundul pe biroul președintelui, pentru că îmi doream să mă întorc acolo, în biroul ăla, ca președinte. Aveam prea mare respect pentru biroul ăla ca să mă așez cu fundul pe el. Și am prea mare respect pentru familia președintelui ca să îmi permit să stau în fustă scurtă pe biroul lui Traian Băsescu. Exclus ca vreodată să fi stat în fustă scurtă pe biroul președintelui”, relatează libertatea.ro.

În vârstă de 46 de ani, Elena Udrea a intrat în lumea politică în 2004, când a candidat pe lista Alianței “Dreptate şi Adevăr” pentru un loc în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, primar fiind la acea vreme Traian Băsescu. Pe controversatul politician l-a caracterizat drept “un bărbat foarte puternic. Un lider, categoric. Și în viața privată, și în politică, oriunde s-ar afla. Este genul de bărbat despre care știi că este puternic, cum îl vezi”.

Nu rata: Elena Udrea, noi dezvăluiri despre prietenia cu Traian Băsescu: “Din păcate, cel mai bun sfat al fostului președinte nu l-am ascultat!”

Denise Rifai a întrebat-o pe Elena Udrea dacă “a fost iubita lui Traian Băsescu”, iar fosta blondă de la Cotroceni a răspuns negativ © Facebook

Citește și:  Elena Udrea, reacție surprinzătoare după ce Traian Băsescu și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei: “Gata, s-a terminat cu gluma…”

Fost ministru al Turismului, respectiv al Dezvoltării Regionale şi Turismului, în perioada 2008-2012, Elena Udrea a adăugat în timpul declarațiilor: “Nu îmi amintesc prima întâlnire (n.r.: cu fostul președinte), dar era înainte de a intra în politică, un eveniment privat, era botezul fetiței lui Cozmin Gușă.

Traian Băsescu este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei. Relația a fost extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar. Sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Băsescu, să cresc politic cu Traian Băsescu, însă asta a fost tot.”

Vedeta a fost șefa Cancelariei Prezidențiale între 2004 și 2005, perioadă în care Traian Băsescu era președintele României. Fosta blondă de la Cotroceni și-a sărbătorit în urmă cu aproape trei săptămâni fetița pe care o are cu logodnicul ei, Adrian Alexandrov; micuța sărbătorită și mama ei celebră și-au asortat ținutele.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *