Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Syda și proaspăta soție s-au întors “separați” după mega-nunta de la Istanbul

Se iubesc la nebunie! Nici măcar în parcarea din fața aeroportului de la Otopeni nu au rezistat și s-au sărutat cu foc! Sheila și Syda s-au întors duminică seara, istoviți, de la Istanbul, unde au făcut mega-petrecerea de nuntă. CANCAN.RO i-a întâlnit la scurt timp după ce au coborât din avion și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

O petrecere fabuloasă a avut loc, în weekend, la Istanbul, la un resort de 5 stele, unde invitații, unul și unul, au ajuns cu un iaht super-aprovizionat cu băuturi fine și nu numai. Iar acolo avea să înceapă adevăratul show. Ciragan Palace Kempinski a fost „locul faptei”, un superb palat de pe malul Bosforului, unde un apartament de lux costă 3.500 de euro pe noapte. Într-un peisaj spectaculos, invitații lui Syda și ai iubitei lui s-au înfruptat atât din preparatele turcești, cât și românești, așa cum a fost comandat meniul. Dar ziua s-a dus repede, petrecerea s-a încheiat și ea. Pe scurt, fiecare a plecat la casa lui.

Bogdan Ionescu și amicul lui au ieșit primii de la terminal

S-au sărutat cu foc în parcare

Sheila și Bogdan Ionescu, alături de un alt cuplu, Tudor Oancea (un apropiat al Elenei Băsescu) și iubita lui, au ajuns la București duminică noaptea. Hainele de gală și le-au așezat într-un mare geamantan, pe care Syda abia avea să-l urce în portbagaj, ceva mai târziu. De la terminal, perechile s-au amestecat! Bogdan și Tudor au ieșit primii, având ceva de discutat. Câțiva metri mai în spate, partenerele lor. Apoi, la ieșirea din aerogară, amicul lui Syda a plecat să aducă mașina, pe care o lăsase în parcarea aeroportului atunci când cu toții se îndreptau spre Istanbul. Astfel că, doar pentru câteva clipe, cei doi soți au fost „separați”.

Cum s-au reunit, Sheila l-a mângâiat tandru pe Bogdan pe obraz, apoi cei doi s-au sărutat. Aveau să repete gestul, chiar dacă de față era iubita amicului Tudor. (CITEȘTE ȘI: SYDA ȘI LOGODNICA, SUFLETUL PETRECERII LA ZIUA JUNIORULUI UNUI MULTIMILIONAR. CUM S-AU MIȘCAT PE CELE MAI RAPIDE RITMURI)

Fetele au apărut și ele la scurt timp și s-au retras în parcarea aeroportului

Câteva minute mai târziu, mașina a parcat lângă trotuar. Portbagajul s-a deschis și a fost umplut cu bagaje, între care marele geamantan al familiei Ionescu. După ce s-au asigurat că totul este OK, cei patru au urcat în mașină, cu Tudor la volan, și s-au îndreptat spre un somn lung, probabil, după o asemenea petrecere pe malul Bosforului.

Sheila și Syda s-au căsătorit la București

Bogdan Ionescu și turcoaica Sheila s-au căsătorit cu două zile înaintea petrecerii de nuntă de la Istanbul. Anunțul a fost făcut pe conturile lor de socializare, dar și pe ale apropiaților care au participat la ceremonie. Cei doi s-au prezentat la ofițerul stării civile zâmbitori și chiar fără emoții. Deciseseră de ceva timp să se ia și cu acte, așa că totul a fost mai lejer. Sheila avea să posteze, mândră de ceea ce s-a întâmplat în acea zi, noul ei nume, Sheila Ionescu, alături de o sticlă de șampanie și de două pahare. Plus un frumos buchet de trandafiri.

Sheila și Syda, 75 de zile la izolare

Pandemia de coronavirus avea să le arate Sheilei și lui Bogdan cât de mult se iubesc, dacă ei ar fi avut măcar vreun moment de incertitudine în acest sens. Bogdan Ionescu și Sheila au fost împreună în perioada stării de urgență, iar zilele de izolare nu au fost deloc chinuitoare. În satul Mălureni din Argeș au stat cei doi, iar Bogdan a trecut doar de câteva ori prin București, pentru a-și verifica afacerile, dar și pentru a-i vedea pe cei doi copii pe care-i are cu EBA. Și atunci stătea în Capitală preț de câteva ceasuri, apoi dădea fuga înapoi la iubita lui. Interesant este că Syda și-a contorizat, pe Instagram, zilele pe care le-a petrecut departe de Bucureștiul aglomerat, pe timpul pandemiei de coronavirus: 75! (NU RATA: SYDA A “BREVETAT” REȚETA ANTIPLICTISEALĂ. PRÂNZ CU ȘAMPANIE FRANȚUZEASCĂ + CINĂ CU VIN ROȘU ITALIENESC ȘI…)

Sheila și Bogdan s-au sărutat cu foc în așteptarea mașinii

Imediat după ce starea de urgență a fost ridicată, Bogdan și Sheila aveau să revină în Capitală, iar la puțin timp, femeia care urma să-i devină soție a împlinit 34 de ani. Prilej numai bun pentru cel supranumit Syda să-i arate din nou prețuirea. I-a cumpărat un ceas elegant, iar iubita lui a împărtășit fericirea cu prietenii ei. ”Prima mea zi de naștere sărbătorită în ultimii 10 ani când nu am fost plecată departe, în străinătate. Este și cea mai fericită! Te iubesc până la lună și înapoi, Mr Ionescu”, scria Sheila pe Instagram.

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au doi copii

Patru ani au fost căsătoriți Bogdan Ionescu și Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu. Au divorțat în 2016, dar au devenit părinții a doi minunați copii, Sofia Anais şi Traian Junior, care locuiesc cu mama lor. Syda a înțeles fără explicații că micuții trebuie să crească alături de mama lor, iar el nu are niciun fel de probleme în a-i vizita. Chiar dezvăluia că se înțelege foarte bine cu fosta lui soție.

“Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekend-uri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora. Perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, spunea Bogdan Ionescu.

După divorț, Bogdan Ionescu a trecut prin mai multe relații, dar toate s-au consumat rapid. În urmă mai bine de un an, Bogdan a întâlnit-o pe Sheila. O nouă relație… Doar că fromoasa turcoaică i-a cucerit pe deplin inima înflăcăratului Syda, iar cei doi sunt, de câteva zile, soț și soție.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *