Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Iubitul lui Lili Sandu a vorbit despre cel de-al doilea copil. „Își dorește. E foarte frumos”

Silviu și Lili Sandu au devenit recent părinții unui băiețel perfect sănătos. Cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă și nu exclud posibilitatea de a mai avea și un al doilea copil.

Recent, Silviu a fost invitat în platoul emisiunii TV La măruță, unde a vorbit despre cum s-a schimbat viața lor de când au devenit părinți.

„Vrem să-l transformăm într-un cititor înrăit pentru că este un obicei care mi se pare foarte folositor în viață. Îi citeam încă de când era în burtică. Vrem să-l obișnuim cu treaba asta. Să ne vadă și pe noi citind și să-l obișnuim cu asta”, a mărturisit Silviu

Întrebat dacă au în plan un frățior sau o surioară pentru Thomas, Silviu a mărturisit: „Lili își dorește. E foarte frumos. Am avut și noroc până acum să fie Thomas foarte liniștit. Doarme noaptea, dormim și noi. Doamne-ajută să fie tot așa. Și atunci, pare ușor”.

„Lili este puțin mai obosită decât mine pentru că de vreo două săptămâni trebuie să mărturisesc că nu prea mă mai trezesc noaptea.

Se trezește doar ea și îi dă să mănânce. Eu dorm. Mă uit așa
cu un ochi, văd că e totul în regulă și mă întorc pe partea cealaltă. (…) Ea
este 100% acolo. Eu mai plec. Mai am de făcut una alta. (…) Am avut norocul să
putem fi amândoi cu el acasă. E minunat”, a mai spus modelul.

Momentan, perechea nu are bonă. „O perioadă de timp a fost mama lui Lili pe la noi, dar a zis că vede că nu avem nevoie de ajutor și că va reveni când vom avea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *