Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Culiță Sterp a rămas fără cuvinte! Ce declarație de dragoste i-a făcut iubita, în fața tuturor

De ceva timp, Culiță Sterp trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Daniela. Cei doi nu se mai feresc de ochii lumii și chiar își fac declarații de dragoste, în văzul tuturor.

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, i-a făcut artistului o declarație de dragoste în social media, iar fanii s-au topit instant. Toate acestea, după ce fostul soț al lui Carmen de la Sălciua a postat pe rețeaua de socializare o fotografie cu el, iar Daniela a simțit nevoia să-și exprime dragostea.

Mai exact, aceasta i-a lăsat lui Culiță un comentariu care a fost extrem de apreciat de internauții care se bucură pentru povestea lor de iubire.

„Am cel mai frumos iubit ❤️” i-a scris Daniela, lui Culiță Sterp. Artistul nu a rămas indiferent față de gestul făcut de iubita sa, așa că i-a lăsat și el un comentariu femeii iubite.

„@daniela.iliescu m-am rușinat acuma 🤭❤️” i-a scris și Culiță.

Culiță Sterp nu se mai gândește la Carmen de la Sălciua

În urmă cu ceva timp, Culiță Sterp a vorbit deschis despre căsnicia cu Carmen de la Sălciua.

”Vreau să las în spate trecutul meu. Nu mă mai interesează, merg înainte. Au trecut deja șapte sau opt luni de la despărțirea de Carmen, și chiar am pus punct definitiv, fiecare pe drumul lui. Contează să fim sănătoși. Vreau un alt gen de persoană lângă mine, o femeie cu principii, cuminte, frumoasă. Să-mi înțeleagă meseria mai mult. Dacă am o femeie lângă mine care mă iubește, nici n-aș putea să-i fac ceva care să o deranjeze. Și vă spun sincer, am găsit-o sau cel puțin așa simt.

Am fost golan, știe și doamna Geta!!! Dar acum i-am spus că sunt serios, că vreau să îm fac casă. Ea m-a aprobat și spre surprinderea mea, a ieșit perfect totul. Este adevărat, mama este mai pretențioasă, dar s-a înțeles bine cu ea. Se înțelege, o place, și ea, și surorile mele. Sunt bucuros. Calitățile pe care le-am vrut la o fată, le-am găsit la ea”, a mărturisit Culiță Sterp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *