Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Remiză albă la Arad în epilogul rundei a Vi-a a Ligii 1!

UTA Arad a terminat la egalitate cu Academica Clinceni, 0-0, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a VI-a a Ligii I.

Meciul a fost unul de modest, cu mult sub peste media primei divizii a țării, cu puţine ocazii de gol. UTA a tras primul şut pe poartă după o oră de joc şi a avut o singură ocazie clară, prin Ioan Hora (min. 65). De partea cealaltă Academica a avut şansa de a înscrie prin Petrişor Petrescu şi a cerut penalty cu 13 minute înaintea finalului de joc la un duel între Petrescu şi Erico, fază la care fostul mare arbitru Ion Crăciunescu s-a pronunțat. „Se impunea penalty. Arbitrul (n.r. Geroge Găman) a greșit”, a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

UTA venea după o victorie cu Dinamo, 1-0 la Bucureşti, iar acesta este al patrulea egal în acest sezon. De partea cealalăt Academica e neînvinsă de cinci etape, în care are o victorie şi patru egaluri, dintre care trei cu 0-0.

În urma rezultatelor înregistrate, cele două formații au acumulat câte 7 puncte, Academica fiind pe locul 10 iar UTA pe locul 12. După șase runde Universitatea Craiova este lider cu maxim de puncte, podiumul fiind alcătuit din FCSB și CFR Cluj, ambele cu câte 12 puncte, cele două mari rivale fiind despărțite de golaveraj. După cum bine știți după această rundă, Liga 1 va lua o pauză de două săptămâni timp în care vor avea loc acțiunile loturilor naționale

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *