Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lili Sandu și Silviu Țolu, părinți de nota zece! Cum este viața în trei? „E foarte frumos. Am avut și noroc până acum”

Recent, Silviu și Lili Sandu au devenit părinții, iar viața lor s-a schimbat. Micuțul Thomas se bucură de toată atenția lor și este posibil ca în curând să mai aibă un frățior sau o surioară.

Se pare că viața în trei li se potrivește de minune proaspeților părinți. Aceștia se ocupă singuri de noul membru al familiei și nu exclud posibilitatea de a mai avea încă un copil. Mai ales că până acum cel mic nu le-a dat prea mari bătăi de cap și se comportă extraordinar.

Silviu Țolul a vorbit în cadrul emisiunii „La măruță” despre cum s-a schimbat viața lui de când a devenit tătic și despre planurile de viitor ale familiei. (CITEȘTE ȘI: LILI SANDU, SELFIE ÎN LENJERIE INTIMĂ LA 40 DE ZILE DUPĂ CE A NĂSCUT: “AȘA SE PREZINTĂ ABDOMENUL”. CÂTE KILOGRAME A SLĂBIT LOGODNICA LUI SILVIU ȚOLU)

 „Lili este puțin mai obosită decât mine pentru că de vreo două săptămâni trebuie să mărturisesc că nu prea mă mai trezesc noaptea.

Se trezește doar ea și îi dă să mănânce. Eu dorm. Mă uit așa cu un ochi, văd că e totul în regulă și mă întorc pe partea cealaltă. (…) Ea este 100% acolo. Eu mai plec. Mai am de făcut una alta. (…) Am avut norocul să putem fi amândoi cu el acasă. E minunat”, a mărturisit modelul.

Lili Sandu și Silviu, pregătiți pentru un al doilea copil

Întrebat dacă se gândesc și la un al doilea copil, Silviu a declarat că acest lucru este luat în calcul, iar Lili Sandu își dorește să mărească familia. (VEZI ȘI: LILI SANDU SE PREGĂTEȘTE DE BOTEZ! CÂND O SĂ AIBĂ LOC MARELE EVENIMENT? „ȚIN FOARTE MULT SĂ FACEM CEREMONIA RELIGIOASĂ…”))

„Lili își dorește. E foarte frumos. Am avut și noroc până acum să fie Thomas foarte liniștit. Doarme noaptea, dormim și noi. Doamne-ajută să fie tot așa. Și atunci, pare ușor.

O perioadă de timp a fost mama lui Lili pe la noi, dar a zis că vede că nu avem nevoie de ajutor și că va reveni când vom avea.”, a mai declarat Sliviu Țolu.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *