Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Florin Pastramă, suspect de COVID-19?! Soacra lui Brigitte ar fi fost deja confirmată

Alertă de coronavirus în una dintre cele mai controversate, dar și mediatizate familii din showbiz-ul românesc! Florin Pastramă și-ar fi pus apropiații în gardă, după ce mama lui a fost testată pozitiv la COVID-19. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a obținut, în exclusivitate, amănunte despre situația mai puțin plăcută din familia Pastramă. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, ar fi panică în familia fostei doamne Năstase. Totul ar fi pornit după ce mama lui Florin Pastramă a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

„A decis să cheme salvarea și a fost dus la spital”

Conform apropiaților foștilor concurenți de la „Ferma”, tensiunea pe tema virusului extrem de periculos ar fi crescut după ce, recent, partenerul de viață al lui Brigitte a acuzat simptome similare cu cele provocate de coronavirus și a fost transportat la un spital din București.

”Mama lui Florin a fost depistată pozitiv la coronavirus, iar, la câteva zile distanță, Florin a avut unele simptome. Ar fi avut febră și a decis să cheme salvarea și a fost dus la spital. Din câte știm, nu a fost internat, i-au dat drumul acasă. Nu discută pe acest subiect, este discreție totală când vine vorba de COVID-19”, ne-a declarat o persoană din anturajul celor doi.

Florin Pastramă, suspect de coronavirus?!

Brigitte și Florin, în pragul divorțului?

Ultima ieșire violentă a lui Florin Pastramă pare să fie ”taxată” pe măsură. Brigitte ar fi gata să înainteze actele de divorț. Fosta doamnă Năstase se pare că ar fi ajuns la capătul răbdării. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, după episodul violent care s-a petrecut în parcarea unui supermarket, doamna Pastramă s-ar fi confesat apropiaților. Brigitte le-ar fi cerut prietenelor ei să o ajute cu un avocat, pentru că pare extrem de hotărâtă să pună punct relației cu Florin Pastramă. (VEZI ȘI: REACȚIA ULUITOARE A LUI ROBERT, FIUL LUI BRIGITTE PASTRAMĂ, DUPĂ CE A MAMA LUI A FOST BĂTUTĂ ÎNTR-O PARCARE DE SOȚUL EI: ”EU ÎL ÎNȚELEG PE FLORIN”)

Alertă de COVID în familia Pastramă

Brigitte, agresată într-o parcare din București

În urmă cu câteva zile, Brigitte a fost agresată de Florin Pastramă în parcarea unui supermarket din București! În una dintre filmările făcute de martori s-a auzit cum afaceristul a strigat furios: Nu te potolești, fă?”. Una dintre persoanele care a asistat la scenele șocante s-a temut pentru viața lui Brigitte și a sunat la 112. (NU RATA: FLORIN PASTRAMĂ, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A BĂTUT-O ÎN PLINĂ STRADĂ PE BRIGITTE)

Scene șocante: Brigitte a fost agresată de Pastramă în parcarea unui supermarket

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *