Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Denisa Hodișan și Flick au făcut anunțul: ”Am decis ca în viitorul apropiat să facem și cununia religioasă”. Pregătirile pentru eveniment sunt în toi

Denisa Hodișan și Flick sunt pregătiți să ajungă în fața altarului! Cei doi sunt în culmea fericirii, iar pregătirile sunt în toi pentru cel mai important eveniment din viața lor.

După ce s-au căsătorit, în secret, în Creta… iată că acum urmează să facă și cununia religioasă în România. Denisa Hodișan a făcut anunțul important pe Instagram.

”Miss Planet” le-a dezvăluit fanilor că în viața ei și a ”Domnului Rimă” urmează să ajungă în fața altarului cât de curând. Pregătirile sunt în toi, iar cei doi sunt în culmea fericirii.

”Psihologii susțin că fetele cărora le plac unicornii sunt “în căutarea” bărbatului perfect. Nu pot să îi contrazic (eu fiind o mare “iubitoare” de unicorni). Tot ce pot să spun e că dacă nici măcar nu “cauți” (aștepți) bărbatul perfect, va fi aproape imposibil să îl “găsești”. Sunt foarte fericită să vă anunț că eu și soțul meu perfect am decis de curând ca în viitorul apropiat să facem și cununia religioasă și nunta propriu-zisă. Nu pot să vă spun mai multe, dar vă promit că după eveniment am să vă povestesc toate detaliile. Sunt super nerăbdătoare și entuziasmată ❤️”, a scris Denisa Hodișan  pe Instagram.

Denisa Hodișanu, anunț important pe Instagram

Nuntă secretă în Creta

Flick s-a căsătorit cu Denisa Hodișan, aleasa inimii sale, într-un cadru de poveste. Ceremonia a avut loc pe tărâm grecesc, în Creta. Nașii celor doi au fost Daniel Buzdugan și soția lui. Omul de radio a publicat mai multe imagini de la eveniment, după anunțul făcut de finii săi.

Flick și Denisa Hodișan au publicat fotografii de la căsătoria lor și au transmis un mesaj emoționant. (CITEȘTE ȘI: FLICK ÎN HALAT ȘI MISS PLANET 2019 TOPLESS, SHOW EROTIC ÎN BALCONUL HOTELULUI, LA MARE. A MUȘCAT SENZUAL DIN MĂR, APOI…)

”De azi, în fiecare zi,
Am să îți țin în mână mâna
Și-am să te scriu în poezii
Din august, … pentru totdeauna!❤️”, au scris cei doi în dreptul fotografiilor publicate.

Denisa Hodișan și Flick, nuntă secretă în Creta

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *