Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Care este starea de sănătate a fiului Andreei Podărescu? „Dumnezeu a făcut o minune”

Andrea Podărescu a trecut prim momente teribile. În urmă cu doar câteva zile fiul ei a ajuns la Terapie Intensivă. În prezent, cel mic se minte mult mai bine, iar stare lui de sănătate s-a stabilizat.

Andreea Podărescu și-a anunțat fanii din mediul online că fiul ei se simte mult mai bine și a reușit să treacă peste clipele groaznice. Se pare că Anthony contactase un virus extrem de agresiv, iar primele 48 de ore de la internare erau critice.

După strigătul disperat de ajutor pe care Andreea l-a publicat în urmă cu doar două zile, a revenit cu vești mult mai bune și a liniștit pe toată lumea. (CITEȘTE ȘI: FIUL ANDREEI PODĂRESCU A AJUNS LA TERAPIE INTENSIVĂ: ”IA-MĂ, DOAMNE, LA TINE, NUMAI LASĂ-MI COPILUL ÎN VIAȚĂ!”)

„Pentru prima dată, după foarte mult timp în viața mea, plâng de fericire! Da …fericire, dacă se poate spune asta, de pe un pat în spital și cu copilașul încă la perfuzii.

Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul meu pentru toate gândurile voastre bune, rugăciunile către Dumnezeu, și tot sprijinul pe care mi l-ați acordat, fiecare în parte. Nu am putut răspunde tuturor, de la sine înțeles de ce. Pentru Anthony, cele 48 ore au fost critice și decisive, pentru mine au durat 10 ani din viața mea. Dar nu mai contează, DUMNEZEU a făcut o minune pentru acest copil bun și iubitor.”, a scris modelul în mediul online.

„A suferit enorm în ultimele zile”

Andreea Podărescu a dezvăluit că toate problemele au plecat de la o bacterie care s-a manifestat foarte agresiv. Însă medicii au reușit să îl stabilizeze pe micuț, iar acum se află în afara oricărui pericol. (VEZI ȘI: CELEBRA MANECHINĂ ȘI “EX”-UL ȘI-AU “ÎMPĂRȚIT” COPILUL ÎN INSTANȚĂ. MAGISTRAȚII AU DECIS SĂ…)

„Am ajuns la spital cu o bacterie care-i putea fi fatală însă prințul meu a învins! Pentru că este puternic, pentru că suntem puternici, și pentru că Dumnezeu iubește îngerașii (copilașii trimiși de către el). Fiți binecuvântați cu toții și bunul Dumnezeu să vă întoarcă toate gândurile bune înzecit în minuni în viețile voastre! Pentru mine și Anthony s-a întâmplat o minune pentru care m-am rugat și iată că acum pot să-mi îmbrățișez fericită copilașul meu, care a suferit enorm in ultimele zile.”, a scris Andreea Podărescu pe contul ei de socializare.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *