Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Antonescu și George Burcea, sub același acoperiș la Ferma. Artista a făcut primele declarații. „Am știut de la început că va fi o situație sensibilă”

Andreea Antonescu este o altă vedetă care va intra în Ferma, în această săptămână. Artista va fi „bonusul” primit de către echipa care va câștiga „fermierul săptămânii”.

Având în vedere că George Burcea a fost soțul celei mai bune prietene ale ei, Andreea Bălan, situația nu va fi foarte confortabilă, el fiind încă prezent în competiție. Vedeta a făcut primele declarații despre ceea ce se va întâmpla.

„Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam.

În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri.

Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea!

Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit Click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *