Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alexandra Stan a ieșit de la sală cu “mușchii la vedere”! Pantalonii super-mulați i-au scos și mai mult în evidență posteriorul de braziliancă

Uimește de fiecare dată cu aparițiile ei. Și nu de ieri, de azi! E drept, are și cu ce să încânte privirile. Alexandra Stan muncește însă enorm pentru un corp de nota 10. CANCAN.RO a întâlnit-o pe celebra cântăreață la scurt timp după ce a ”trudit” la sală și v-o prezintă, în exclusivitate, mulată din cap până-n picioare.

Un clic pe rețeaua de socializare în căutarea Alexandrei Stan nu are cum să producă, niciodată, decepție. O vei găsi sexy, înfloritoare, copilăroasă, cu limba scoasă, dar mai rar tristă. Vremurile când îți puneai mâinile la ochi privind imaginea terifiantă cu vânătăile de pe fața-i lovită de un perfid așa-zis iubit au trecut. Au curs anii, și în favoarea ei. Acum, Alexandra are timp și libertate pentru a face doar ceea ce-i place! Și o face bine de tot.

Alexandra Stan a ieșit de la sală cu un trening mulat care i-a scos în evidență corpul lucrat

Alexandra Stan, mulată din cap până-n picioare

Muzica e pe primul loc, iar melodiile ei sunt gustate de fani, mulți la număr. Și au de ce, pentru că piesele artistei din Constanța urcă adesea printre hit-urile de vârf ale muzicii românești. Apoi, Alexandra nu ratează nicicum sala de fitness, o a doua casă a ei. Argumente sunt inclusiv imaginile de ultimă oră cu artista, pe care CANCAN.RO vi le prezintă. Mulată și camuflată, Alexandra Stan și-a arătat toți mușchii. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRA STAN, CU SFÂRCUL LA VEDERE! CUM A REUȘIT ARTISTA SĂ PUNĂ TOȚI BĂRBAȚII „CU BOTUL PE LABE”)

Alexandra Stan a ieșit de la sala de fitness și se îndreaptă spre locuință! Treningul mulat îi scoate în evidență posteriorul de braziliancă

Alexandra a ieșit de la sala de fitness din Complexul Pescariu, unde a trudit din greu (se poate observa pe fața ei că e obosită), și s-a îndreptat către locuința unde ”parchează” atunci când se află în București. Treningul negru și subțire mulat perfect pe trupul cântăreței a scos în evidență formele de care Alexandra este mândră. Și are și motive. Cu pași mărunți, purtând pe umăr geanta în care, probabil, și-a îndesat echipamentul pe care l-a folosit la sală, vedeta a răspuns la telefonul care tocmai sunase. Din mers, a conversat până când a ajuns la destinație. A urcat, precaută, scările de la bloc, punând și mai mult în evidență posteriorul de braziliancă, apoi s-a făcut nevăzută.

Alexandra vorbește la telefon, în timp ce se îndreaptă spre casă, după un antrenament care a obosit-o

Alexandra Stan, filmarea buclucașă și explicațiile ei

Alexandra Stan chiar încingea atmosfera în mediul online la finalul anului trecut, când imagini demne de filmele pentru adulți i-au scăpat de sub control. O țară întreagă a văzut-o, apoi a venit și momentul când unii au pus-o la zid. Puțini. Dansul goală prin casă avea să fie explicat chiar de către Alexandra. Se simte ”liberă” și se acceptă așa cum este, indiferent de conjunctură.

Alexandra Stan avea să posteze și un mesaj prin care a dorit să lămurească ”misterul”. Imaginile au ajuns ”din greșeală” în mediul online, fiind destinate doar… iubitului său. ”Un mic mesaj pentru cei care au văzut ultimele «știri» cu mine. Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet. Au fost făcute drept cadou pentru iubitul meu. Subiect închis!”, scria, la acel moment, Alexandra Stan.

Alexandra Stan a făcut spectacol pe rețelele de socializare

Alexandra Stan, ”autoportret”

Invitată la o emisiune TV de monden, Alexandra Stan a comentat mai multe aspecte din viața ei. Cum se simte cel mai bine, ce îi place să facă, secretul reușitei într-o relație și multe altele. ”De multe ori am vrut să schimb ceva în viața mea. De câte ori nu eram fericită. Dacă eram într-un contract, dacă aveam o colaborare cu cineva de câteva luni… Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea, libertatea, eu știu, zic dacă sunt într-o relație și se întâmplă asta, dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic. Nu-mi place să fiu îmblânzită, așa, foarte ușor”, dezvăluia  Alexandra. (NU RATA: ALEXANDRA STAN DĂ TOTUL PE FAȚĂ: ”AM INTRAT ÎN REVIZIE LA GEORGE!” UNDE A AJUNS ARTISTA)

”Echilibrul” crede ea că este secretul reușitei. ”E foarte important ca și bărbatul și femeia să aibă universul lui, separat de universul comun. Chiar și atunci când sunt copii într-o relație, e important ca femeia să aibă o activitate a ei, o intimitate a ei, un univers al ei. E bine să ai și felia ta de pizza. Că, dacă în viață lucrurile nu se întâmplă așa cum vrei tu, nu rămâi pe dinafară. Să ai și tu ceva al tău”, spunea artista.

Alexandra Stan nu s-a ferit niciodată să facă ceea ce simte

Și ar vrea ca iubitul ei s-o privească așa: ”Păi, sincer, așa cum sunt eu. Eu am văzut din relațiile mele că bărbatul are tendința să mă pună în anumite categorii, să-mi pună anumite etichete și e chestia pe care nu o suport. Mă deranjează foarte mult, pentru că sunt o persoană foarte complexă. Eu evoluez mereu, mă schimb mereu, mai ales prin prisma profesiei, pentru că-s artist, sunt creativă, cunosc oameni, călătoresc, nu sunt tot timpul la fel. Și e greu, din experiența mea am văzut că bărbații își fac, așa, o idee despre mine… Eu sunt genul de fire mămoasă într-o relație, să am grijă de toată lumea, să fie totul bine, să gătesc, să fac curat…

Îmi vine instinctul ăsta de nevastă! Și cred că ei, bărbații, mă cataloghează în felul ăsta de a fi, apoi când devin artistul, e șocul mare pentru ei. Nu știu care-i faza… Nu se adaptează la schimbarea asta și încearcă să mă pună într-o categorie. Eu nu mai am așteptări. Am început să iau oamenii așa cum sunt ei”, încheia povestirea Alexandra Stan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *