Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Telenovelă în lumea muzicii populare. Ce spune Nicolae Botgros despre viața cu amanta și fetița lor

Dirijorul Nicolae Botgros a vorbit, în direct la TV, despre relația amoroasă cu artista Anișoara Dabija, care i-a dăruit și o fiică, cu toate artistul este însurat.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început din vremea în care Anișoara era căsătorită cu Dumitru Guşevatîi, instrumentist din Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova.

Citește și: Nicolae Botgros, prins în pat cu amanta. Anişoara Dabija l-a făcut tătic pe celebrul lăutar la 65 de ani

Chiar dacă și-a recunoscut copilul cu amanta, Nicolae Botgros nu a divorțat, așa cum a crezut toată lumea. „Nu mă deranjează nimic, dar lucrurile controlate și cele inventate nu sunt pe placul meu. Se vorbește că am divorțat de soție. Nu este adevărat. Soția mea este acasă, mă așteaptă. Pe 5 octombrie aniversăm 49 de ani de căsnicie”, a declarat interpretul, la Antena 1.

Cum este să fii tătic la 65 de ani

Totodată, artistul și despre experința de tată, la 65 de ani și s-a declarat fericit. „Există o fetiță. M-am simțit exact cum eram la 25 de ani. Îi mulțumesc lui Dzeu. Am o fetiță Nicoleta, care crește cu ajutorul nostru și al lui Dzeu.

Eu am fost un bărbat care a recunoscut fetița, este o ființă care nu se dă la o parte. Am trăit așa cum trăiește și toată lumea. Dacă am păcătuit, să mă ierte Dzeu. Să nu mă judece cei care nu cunosc adevărul”,  a mai mărturisit dirijorul.

Ce spunea fostul soț al Anișoara Dabija despre relația celor doi

„Ei au o relaţie de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă, nu s-au ţinut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am ştiut cu cine trăiesc”, declara Dumitru Guşevatîi, în 2019.

Nu rata: Nicolae Botgros și iubita cântă împreună în America, în plin scandal conjugal!

La vremea respectivă, și familia lui Nicolae Botgros a fost afectată de situația delicată creată, însă se pare că totul a revenit la normal. Mama fiicei lui Nicolae Botgros, Anișoara Dabija, a divorțat în 2018, însă artistul a ales să nu se despartă de soția lui, Lidia Bejenaru. În aprilie 2018, Anișoara Dabija a născut o minunăție de fetiță.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *