Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Regele farselor” de la OTV, chemat în instanță să divorțeze

Gabriel Fătu, actorul care a cunoscut celebritatea la televiziunea lui Dan Diaconescu, OTV, bifează un nou insucces în plan sentimental, după despărțirea de prima soție, petrecută în 2015. După un mariaj de cinci ani, consoarta celui cunoscut drept ”Regele farselor” a înaintat actele de divorț. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat amănunte de ultimă oră legate de cel mai recent și mai surprinzător divorț din lumea mondenă.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, după aproximativ cinci ani de când au rostit un ”Da” hotărât în fața ofițerului de stare civilă, Gabriel Fătu și soția lui, Georgiana, au decis să meargă pe drumuri separate în viață. Conform surselor noastre, în urmă cu doar câteva zile, Georgiana, cea de-a doua soție a vedetei de la OTV, a deschis, la Judecătoria Sectorului 2 din București, un proces care are ca obiect divorțul, exercitarea autorității părintești, pensia, programul de vizitare, dar și stabilirea domiciliului fetiței celor doi.

Gabriel Fătu şi soţia lui, Georgiana, divorțează după cinci ani de mariaj

Gabriel Fătu, tată de fată din 2017

În urmă cu aproximativ trei ani, chiar de Ziua Îndrăgostiților, vedeta de la OTV a primit minunata veste din partea soției. Aceasta i-a transmis un mesaj lui Gabriel Fătu, anunțând  că vor deveni părinții unei fetițe. (NU RATA: SIGUR ŢI-L AMINTEŞTI PE GABRIEL FĂTU. CUM I S-A SCHIMBAT VIAŢA ”REGELUI FARSELOR” DE LA OTV)

„O vorbă românească spune că «dragostea trece prin stomac» …la noi dragostea trece prin fiecare gând, prin fiecare trăire, prin fiecare cuvânt, prin fiecare atingere, în fiecare zi din viața noastră împreună…mă simt cea mai norocoasă femeie pentru că te am alături, pentru că mă iubești atât de frumos, pentru că te iubesc atât de intens și pentru că, din dragostea noastră, în curând se va naște bebelina  noastră. TE IUBESC!!!”, a scris Georgiana Fatu, la momentul respectiv, pe o pagină de socializare.

Gabriel Fătu bifează cel de-al doilea divorț

Anul trecut i-a dat papucii, în glumă

În urmă cu aproximativ un an, Gabriel Fătu, celebru pentru farsele pe care le făcea în direct la OTV, și-a luat foarte în serios rolul de manager al Universității Populare Ioan I. Dalles și aproape că s-a mutat de acasă în noua sală de teatru. Glumele colegilor și ale familiei nu au încetat să apară. Colegii i-au cumpărat periuță și pastă de dinți, iar soția i-a dus la serviciu papuci și o pernă pufoasă, pentru nopțile târzii când nu mai ajungea în propriul pat.

Al doilea mariaj eșuat

Tot în urmă cu cinci ani, actorul Gabriel Fătu a mai bifat un divorț. După 13 ani de mariaj, vedeta de la OTV i-a spus ”Adio” regizoarei Chris Simion. Niciunul dintre cei doi soţi nu a suferit însă prea mult după despărţire, având în vedere că fiecare şi-a refăcut viaţa imediat. Chris Simion s-a măritat cu colegul ei de grădiniţă, Tiberiu Mercurian, într-un cadru intim, în secret, iar Gabriel Fătu s-a recăsătorit cu Georgiana Stancu. (VEZI ȘI:  HOTĂRÂT SĂ SE ÎNSOARE LA NICI UN AN DE LA DIVORȚ!)

Inițial, apropiaţii actorului au crezut că tânăra reprezintă doar o aventură pentru el, fiind deja cunoscute „escapadele” lui Gabriel. Ei bine, se pare că Georgiana a reuşit să îl cuminţească, la momentul respectiv, astfel că au ajuns în faţa altarului. La nici un an de la divorţ, Gabriel Fătu şi aleasa lui au spus“Da” în faţa ofiţerului stării civile.

Fix în aceeaşi zi în care „Regele farselor” petrecea cu invitaţii, fosta soţie îi făcea parastasul de un an tatălui său, fostul socru al lui Fătu. Spre surprinderea multora, mirele a purtat în piept o cală, floare asociată cu ceremoniile mortuare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *