Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oana Roman și Marius Elisei au spus adevărul despre relația lor. “Am avut momente în care am spus că nu sunt în stare să fac asta”

Oana Roman și Marius Elisei sunt împreună de aproape 6 ani. Căsnicia lor nu a fost scutită de probleme, ba mai mult, la un moment dat, s-a spus că vor divorța. De altfel, vedeta nu a negat niciodată micile conflicte și a vorbit întotdeauna deschis despre relația cu soțul ei.

Cei doi au fost împreună în platoul emisiunii de la Antena Stars, unde și-au făcut declarații de dragoste în direct.

“Marius este cel care îmi spune mereu: «Dacă nici tu nu ai încredere în tine, tu care ai reușit să faci atâtea singură, cine altcineva poate să mai aibă încredere în el?».

El mă susține și mă motivează foarte mult, pentru că am avut momente în care am spus că eu nu pot să fac asta, că nu sunt în stare să fac asta”, a declarat Oana, potrivit Spynews.

“Dacă nu ai încredere în tine, mai ales într-o relație, ajungi cumva neforțat sau nevoit să amplifici niște conflicte și de acolo se poate crea altceva.

Într-adevăr, s-au mai întâmplat și aceste lucruri, dar mă bucur că am reușit să trec eu peste mine ca să pot să ajung la ea în minte, să pot să-i desfac puțin carapacea”, a adăugat Marius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *