Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, a împlinit 18 ani. Cum și-a aniversat ziua de naștere și ce cadouri a primit

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea Românii au talent, a împlinit pe 29 septembrie, 18 ani. Din cauza pandemiei, aceasta nu a putut organiza o petrecere, așa cum făcea în fiecare an, însă a avut parte de multe surprize.

“Dacă în alți ani făceam party cu prietenii și colegii de la școală, acum nu s-a mai putut. Dar mi-au făcut ziua frumoasă toți cei care mi-au scris, m-au sunat să mă felicite, unii chiar din străinătate.

Pentru mine, a fost o zi fericită. Am primit cadou o rochiță frumoasă și un laptop performant”, a spus Lorelai Moșneguțu potrivit Click.

Mama acesteia a decorat sufrageria cu baloane colorate, i-a gătit mâncarea preferată și i-a comandat un tort pe care l-au mâncat în familie.

În ceea ce privește viitorul ei, Lorelai are planuri mari. Elevă în clasa a XI-a la secţia de Canto Clasic a Liceului de Arte Bălaşa Doamna din Târgovişte, ea se gândește deja la facultate. Vrea să dea la Psihologie sau la Muzică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *