Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lidia Buble și Cornel Ilie și-au lansat noua piesă la Neața. Răzvan Simion, fostul iubit al artistei, a plecat din platoul emisiunii

În această dimineață, Lidia Buble și Cornel Ilie și-au lansat cea mai recentă piesă, în cadrul matinalului Neața, cu Răzvan și Dani. Chiar dacă toată lumea aștepta întâlnirea dintre artistă și fostul iubit, ei bine, telespectatorii au avut parte de o surpriză. Răzvan a plecat din platoul emisiunii, interviul fiind luat de colegul său, Dani.

“Piesa a intrat pe radio până să fie gata. Ne-a prins foarte pe nepregătite. Era piesa pe radio, dar nu se găsea pe nicăieri. A creat o nevoie în plus. Toată lumea dorea ceva ce nu putea sa aibă. Clipul e extrem de natural”, a declarat Cornel Ilie la Neața.

“Nu te-am mai văzut de mult timp”,  i-a spus Dani Lidiei Buble.

Răspunsul vedetei a venit imediat: “Păi dacă nu mai suntem vecini”.

În legătură cu piesa, Lidia Buble a precizat că și-a dorit de mult timp să facă o piesă cu Vunk, însă abia acum “s-au aliniat planetele” și au reușit.

Și-au anunțat despărțirea pe Facebook

Lidia și Răzvan s-au despărțit în urmă cu cinci luni. Cel
care a anunțat despărțirea de Lidia Buble a fost chiar prezentatorul de la
‘Neatza cu Răzvan și Dani. Chiar dacă au încheiat relația, Lidia Buble și
Răzvan Simion continuă să colaboreze pe plan profesional.

“O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen.

Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept”, a transmis Răzvan la momentul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *