Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop săptămânal 5 – 11 octombrie 2020. Scorpionii sunt tensionați în relații

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 5 – 11 octombrie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 5 – 11 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 5 – 11 octombrie 2020 se numără și cea a Scorpionilor care sunt tensionați în relațiile cu cei din jur, indiferent că sunt de dragoste sau profesionale.

În săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 planetele nu schimbă semne zodiacale, însă fac aspecte interesanteși impactante pe cer. Astfel, planeta comunicării, Mercur din zodia Scorpion, va face o poziție cu planeta surprizelor, Uranus retrograd din zodia Taur, deci întreaga săptămână ne putem aștepta la fel și fel de tensiuni în dialogurile cu ceilalți, vizate fiind în special relațiile sentimentale, ne putem aștepta la vorbe care ne vor lua prin surprindere, dar și la situații financiare neașteptate.

Marte, retrograd în Berbec

Totodată, ca și cum tensiunile de până acum nu au fost suficiente, iată că planeta conflictului, Marte aflat retrograd în zodia Berbec, zodie pe care o guvernează, se află în cuadratură cu planeta transformărilor profunde, a distrugerii și regenerării, Pluto, proaspăt ieșit din retrogradare în zodia Capricorn. Acest context poate avea mari influențe la nivel de colectivitate, stând la baza unor conflicte care au rolul de a afecta, chiar răsturna contexte socio-politice. În plan personal, vom observa o mai puternică și agresivă dorință de a schimba ceea ce nu ne mai place și nu ne mai reprezintă, ceea ce nu ne lasă să evoluăm, în special la nivel profesional. De evitat pe cât posibil conflictele cu autoritățile

Întreaga săptămână vom simți influența aspectului benefic dintre planeta iubirii, Venus, din zodia Fecioară și Uranus retrograd din Taur, care se perfectează în weekend și care poate aduce surprize neașteptate în relații. Astfel, se pot petrece evenimente care să ne îndemne să aducem un refresh relațiilor sentimentale, chiar dacă în prima fază nu vor fi pe placul nostru. Analizăm mult mai rațional trecutul sentimental și modul în care ne raportăm la libertate în cuplu, corectăm micile obișnuințe. De evitat speculațiile financiare!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 5 – 11 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sectorul financiar. Nativii ar trebui să evite cheltuielile imprudente, care nu sunt necesare și să se preocupe să fie la zi cu plățile și datoriile pe care le au. De evitat conflictele și tensiunile cu autoritățile, cu șefii. Cariera va intra pe o pantă ascendentă, însă lucrurile se vor mișca destul de încet. Ideile pe care nativii le au la locul de muncă pot fi benefice și le poat aduce stimă din partea celorlalți și chiar mici câștiguri.

Horoscop săptămânal Taur: 5 – 11 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de dialoguri surprinzătoare în cuplu, se pot spune cuvinte neașteptate din dorința de a face lucrurile să evolueze altfel. Unele principii reanalizate de nativi se pot pune în evidență acum și se cere un alt tipar în viața sentimentală. Nativii singuri sunt cei mai plăcut surprinși de tranzitele săptămânii pentru că pot avea parte de surprize care să le aducă revitalizarea vieții amoroase. Posibil chiar să cunoască noi persoane. Se recomandă mai multă atenție la negocierea unor contracte profesionale, la dialogul cu partenerii de afaceri și colaboratorii pentru că pot apărea tensiuni.

Horoscop săptămânal Gemeni: 5 – 11 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni pot rezolva o situație mai veche care vizează locuința sau familia. Nativii pot ajunge la o înțelegere cu cei dragi și asta îi va liniști foarte mult. Neliniștile și confuziile apar, însă, în legătură cu locul de muncă. Nativii se întreabă dacă sunt pe direcția bună, dacă trebuie să le acorde încredere celor din jur. Trebuie evitate săptămâna aceasta împrumuturile oferite prietenilor și o reanaliză a unui credit care vizează un proiect este de bun augur.

Horoscop săptămânal Rac: 5 – 11 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de surprize în legătură cu prietenii, pot afla vești și informații la care să nu se aștepte, dar care să-i bucure. Unii nativi pot fi atrași de o persoană din anturaj, se pot îndrăgosti neașteptat, însă este bine să-și mențină rațiunea deocamdată. Profesional pot apărea situații conflictuale legate de un contract, de un parteneriat și bine ar fi ca nativii să fie deschiși schimbărilor pentru că se vor dovedi benefice pe termen lung.

Horoscop săptămânal Leu: 5 – 11 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Leu pot primi vești bune dinspre sectorul profesional. Nativii au ocazia să-și îmbunătățească imaginea profesională, dar și să-și atingă niște obiective pentru care au luptat și care pot veni cu o creștere a veniturilor. Poate unii nativi intră pe o nouă direcție în carieră și chiar dacă trebuie să schimbe unele concepții și mentalități, vor ajunge să realizeze că le sunt benefice. Atenție la conflictele în familie. Posibil să trebuiască să scoată niște bani pentru o reparație în casă sau pentru a susține un părinte.

Horoscop săptămânal Fecioară: 5 – 11 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară care au relații la distanță sau cu persoane străine pot să-și îmbunătățească statutul. De asemenea, nativii dezvoltă viziuni de viitor care-i susțin în evoluție, indiferent că aceasta este sentimentală sau personală. Există posibilitatea ca unele Fecioare să trăiască foarte pasional o poveste de iubire, să reaprindă pasiunea în cuplu. Nu este recomandat, însă, să intre într-o nouă relație acum pentru că poate fi vorba doar de o aventură. Atenție, totuși la dialog și comunicare, pentru că pot apărea tensiuni, se pot spune cuvinte dure. Nici deplasările și călătoriile nu reprezintă o variantă pentru această săptămână și ar trebui evitate.

Horoscop săptămânal Balanță: 5 – 11 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au șanse mari ca săptămâna aceasta să se împace cu un fost partener sau să trăiască o pasiune ascuns, departe de ochii celorlalți. Mare atenție la sectorul financiar pentru că poate exista confuzie, conflict, iar acțiunile întreprinse în această direcție pot fi neinspirate. Reevaluarea unui credit, a unor investiții poate fi, în schimb, de bun augur. Cei care locuiesc cu partenerul sub același acoperiș pot intra în conflicte din cauza sarcinilor gospodărești. Există și situații când familia intervine în viața de cuplu.

Horoscop săptămânal Scorpion: 5 – 11 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion trebuie să aibă grijă ce spun și cum spun, cum abordează un dialog în cuplu sau în relațiile profesionale pentru că pot da naștere unor conflicte și cu greu mai pot ajunge la o înțelegere ulterioară. La locul de muncă, nativii au idei noi, dar posibil să nu conducă la acțiuni pentru că ceilalți, colegii, nu vor empatiza cu ele. Cei singuri au mari șanse să se îndrăgostească de cineva din anturaj. Proiectele de grup, asocierile cu prietenii, le sunt benefice. Unii nativi pot primi sprijin din partea unei persoane importante.

Horoscop săptămânal Săgetător: 5 – 11 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător se pot ambiționa și pot face bani săptămâna aceasta, poate chiar să decsopere o nouă sursă de venituri. Apar transformări subtile legate de o relație sentimentală care pot aduce un refresh în dragoste. Profesional se întâmplă lucruri bune, neașteptate unele, dar care pot aduce ocazia unui pas în față, chiar o șansă de afirmare. În schimb, sănătatea poate fi afectată, pot apărea stări de oboseală majore datorată muncii în exces și tensiuni nervoase. Trecutul poate reveni, unele amintiri pot produce insomnii nativilor.

Horoscop săptămânal Capricorn: 5 – 11 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn iau frâiele în mână într-o situație de familie sau care vizează locuința, un bun imobiliar. Se pot desprinde de ceva vechi care nu le  mai trebuie. În plan sentimental pot să apară fel și fel de surprize, mai ales în cazul celor care au relații la distanță sau cu persoane de altă cultură. Unii nativi pot cunoaște pe cineva cu care să empatizeze la nivel de principii și credințe, poate chiar pot cunoaște o persoană la un curs, un seminar. Atenție la conflictele cu prietenii, mai ales acolo unde s-au făcut planuri comune, pentru că acestea nu se vor respecta.

Horoscop săptămânal Vărsător: 5 – 11 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător pot intra în posesia unei moșteniri, a unui bun de patrimoniu, pot obține un credit sau pot rezolva favorabil o situație ce ține de bănci, de locuință. Profesional, posibil să apară tensiuni cu superiorii și să fie destul de confuzi în legătură cu atitudinea pe care să o adopte, însă vor găsi varianta, cea mai bună. Nu trebuie duse la extrem pentru a nu fi trimiși acasă. Unii nativi pot lua frâiele în mâini și pot rezolva o situație legată de sănătate, ceva din trecut se poate clarifica. Vor avea inspirație și vor găsi soluții.

Horoscop săptămânal Pești: 5 – 11 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Pești pot fi surprinși de atitudinea partenerului de viață, pot avea parte de o surpriză plăcută, o veste neașteptată. O serie de principii, mentalități, credințe vor forța nativii să facă schimbări de atitudine sau întocmai convingerile lor vor fi date peste cap de o veste, un dialog, un gând cu semnul întrebării care le trece prin minte. Săptămâna acesata se întrevăd acțiuni financiare legate de un proiect, poate un sprijin neașteptat din partea cuiva din anturaj care ajută nativii să câștige niște bani.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *