Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fiul Andreei Podărescu a ajuns la terapie intensivă: ”Ia-mă, Doamne, la tine, numai lasă-mi copilul în viață!”

Momentee teribile pentru Andrea Podărescu! Fiul ei a ajuns la terapie intensivă, după ce s-a simțit foarte rău. Andreea l-a dus imediat la spital, iar acum speră ca medicii să-i facă bine puiul.

CITEȘTE ȘI: CELEBRA MANECHINĂ ȘI “EX”-UL ȘI-AU “ÎMPĂRȚIT” COPILUL ÎN INSTANȚĂ. MAGISTRAȚII AU DECIS SĂ…

Andreea a postat un mesaj pe pagina de socializare care i-a făcut pe fanii ei să fie îngrijorați. ”Doamne… dă-mi mie toată durerea lui! Ia-mă, Doamne, la tine, numai lasă-mi copilul sănătos și în viață! E copilul meu, DOAMNE! Și îl iubesc cu toată ființa mea și m-am rugat mult la tine ca să mi-l trimiți în viața mea! E un copil care a crescut doar cu mămica lui și o iubește prea mult ca să ne despărți vreodată ! M-am luptat ca o fiară pentru el cu toată lumea… Doamne, nu mi-l lua! Urlu, Doamne, la tine, sfâșiată de durere, și cu inima aproape moartă!”, este mesajul cutremurător pe care Andreea Podărescu l-a scris.

Andreea Podărescu, mesaj cutremurător, după ce fiul ei a ajuns la terapie intensivă

Fiul Andreei Podărescu a ajuns la terapie intensivă: ”Andreea, fii tare!”

Andreea Podărescu nu a dat detalii despre natura problemelor de sănătate pe care le acuză fiul ei, însă a lăsat clar de înțeles că starea lui s-a agravat, la scurt timp după ce a ajuns la spital. (NU RATA: CELEBRA MANECHINĂ ÎL ACUZĂ PE “FOST” CĂ A UMILIT-O ȘI NU S-A IMPLICAT ÎN CREȘTEREA COPILULUI. “ADUCEA CÂTEVA IAURTURI ȘI FĂCEA SCANDAL…“)

”În seara asta am retrait momentul din 30 Dec 2019 cand m-am internat cu Erik pt prima data cu o (banala, veti spune) pneumonie! L-am retrait prin ochii si sufletul altei mamici la o intensitate mult mai mare! Ce simte ea acum, ce ganduri are, ce este in sufletul ei nu isi poate imagina nimeni! Poate doar o mama care a trecut macar o data prin tensiunea unei urgente a copilului ei … si nu orice urgenta!

Andreea, fii tare in continuare! Minunatul va fi bine!

Sunt alaturi de voi cu toate gandurile bune, cu sufletul si rugaciunile vor face minuni!”, a fost mesajul pe care l-a primit, imediat, de la o bună prietenă.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *