Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dovada că Serghei Mizil “s-a pocăit”. Acum bea doar apă plată la terasă

Petrecerile de pomină par să fi devenit amintiri pentru celebrul Serghei Mizil, iar imaginile obținute, în exclusivitate, de CANCAN.RO sunt mai mult decât grăitoare. L-am întâlnit pe cunoscutul personaj monden, plin de tatuaje, în buricul târgului, la o apă plată, pe terasă.

Nu șpriț, nu bere, nu tărie! Serghei a discutat pe îndelete cu un amic la un pahar de… apă plată, pe o terasă fără fițe de pe Calea Floreasca. Vremea frumoasă care a văduvit, până acum, toamna de ploi l-a făcut pe Serghei Mizil să „ia cu asalt” terasa, alături de prietenul său. Au depănat amintiri… Plus o țigară, încă un pahar cu apă și uite-așa a zburat timpul.

Serghei Mizil a plecat de la terasă „pe sec”

Cei doi au încheiat și poveștile, și consumația, și tutunul și au decis că e timpul ca fiecare s-o ia pe drumul lui. Probabil că totul s-a terminat cu o glumă, pentru că Serghei, îmbrăcat lejer, în pantaloni de trening și tricou, a plecat zâmbind de la masă. La fel și amicul său.

Serghei Mizil, omul care iese din tipare: a fost șoferul Simonei Trașcă

Doar pentru o zi șofer de meserie, acesta a fost deal-ul făcut cu Simona Trașcă, în urmă cu doar câteva luni. Iar momentul amuzant a fost filmat chiar de către voluptuoasa blondină. L-a și urcat pe pagina de socializare, spre amuzamentul fanilor celor doi protagoniști. Apoi, glume.  “Mi-am luat șofer, da’ a întârziat. De ce ai întârziat, mă?! Că te pedepsesc!”, a spus fosta asistentă TV, în timp ce se apropia de bolidul său alb, unde Serghei era la volan. “Cum mă pedepsești, mi-o dai în g#%@?”, a întrebat Serghei Mizil.

“Direct! Și-n reluare”, a fost răspunsul Simonei. Și au pornit la drum, prin oraș. Trașcă avea să se pună pe dansat, în mașină, ba chiar l-a provocat și pe șoferul ei de ocazie. Și ce să facă bietul om, s-a conformat!

Cum făcea Serghei Mizil bani pe timpul lui Ceaușescu

Serghei Mizil a început să facă bani dinainte de Revoluție. Pe vremea lui Ceaușescu, pleca în străinătate de unde revenea cu lucruri de care românii erau, pur și simplu, înnebuniți. Astfel, aparatele video, casetele sau gecile de blugi erau vândute în țară, iar, de pe urma tranzacțiilor, Serghei Mizil câștiga sume frumoase. De altfel, “meseria” de „bișnițar” de ocazie l-a ajutat să câștige o mulțime de bani în acea perioadă cenușie pentru mulți.

(NU RATA: FOSTA TELEVIZIUNE A LUI SERGHEI MIZIL S-A ÎNCHIS! CNA NU I-A PRELUNGIT LICENȚA! MOTIVELE: CONSPIRAȚII ȘI RECLAME NEMARCATE)

”Mama era împotriva mea. Ceilalţi fraţi erau premianţi, normal că ţinea mai mult cu ăia. Cu mama n-am avut o legătură, mă măscărea tot timpul. Făcea numai spume. Venea toată lumea la poartă să spună că sunt o pată pe societate. Eu zic că semăn cu ea. La mama săraca a fost o chestie foarte nasoală. A murit chiar în noaptea de Revelion la ora 12. Vrei, nu vrei e ora 12, a  murit mama, mă gândesc”, povestea Serghei Mizil.

Serghei Mizil, la două vorbe și o apă plată la terasă, cu un amic

Serghei Mizil, transformare după Revoluție

Serghei Mizil s-a transformat, însă, odată cu trecerea anilor, într-un adevărat om de afaceri. S-a făcut cunoscut în mediul de business ca fiind unul dintre acționarii restaurantului “La Cena”, un local de lux, cu specific italian, situat în Capitală. De asemenea, Serghei Mizil a mai fost proprietarul localului ”La doi vagabonzi”, aflat pe bulevardul Tomis din Constanța. În prezent, este un personaj foarte activ pe piața imobiliară, în urmă cu ceva timp construind un imobil de lux în zona de nord a Capitalei, în care a investit 700.000 de euro. Din fericire, banii i-a recuperat rapid, apartamentele fiind la mare căutare.

(VEZI ȘI: CUM ARĂTA SERGHEI MIZIL ÎN TINEREŢE, PE VREMEA LUI NICOLAE CEAUŞESCU. IMAGINILE DE CARE PÂNĂ ŞI EL A UITAT)

”Am vrut să investesc într-o afacere stabilă și transparentă. Cu restaurantele ai multă bătaie de cap, e greu să găsești personal bun în ziua de astăzi. Nu mai vor oamenii să muncească. Am făcut totul prin bancă, apartamentele s-au vândut foarte repede. Mai sunt câteva de lux, cu terasă. Am încredere în business-ul ăsta și merg mai departe”, avea să dezvăluie, recent, Serghei Mizil.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *