Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Decizie de ultimă oră la Galați, din cauza COVID-19: unde mai devine obligatorie purtarea măștii

Este decizia de ultimă oră luată în Galați și care va intra în aplicare începând cu ziua de luni, 5 octombrie. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a anunțat că purtarea măştii va fi obligatorie şi pe o rază de 100 metri în jurul unităților de învățământ, nu numai în ele.

Decizia ca masca să devină obligatorie şi în jurul unităţilor de învăţământ a fost luată din cauza creşterii cazurilor de COVID 19, din ultimele săptămâni, în unităţile de învăţământ din judeţ. Potrivit ultimei raportări, judeţul Galaţi a ajuns să numere, de la debutul pandemiei, 4341 de bolnavi de coronavirus, dintre care 3598 s-au vindecat iar 181 au decedat. Iar la Terapie Intensivă sunt ocupate, chiar acum, 7 paturi în secţia de Terapie Intensivă, cu bolnavi în stare critică.

Explozie de infectări cu noul coronavirus în ultimele zile

Grupul de Comunicare Strategică anunța, sâmbătă, că în ultimele 24 de ore, 2.064 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus. Iar bilanțul de la începutul pandemiei de COVID-19 este de 134.065.

De asemenea, în unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.734. Dintre acestea, 583 erau internate la ATI. (NU RATA: MASCA DEVINE OBLIGATORIE ÎN CAPITALĂ. CARE SUNT ZONELE VIZATE DE AUTORITĂȚI)

Același grup de comunicare anunța că, în ultimele 24 de ore, au murit 32 de oameni, infectați cu noul coronavirus. Bilanțul de la începutul pandemiei de COVID-19, 4.947 de decese.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *