Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Marin face cumpărături serioase pentru casă. Urmează a patra nuntă?

“Zâna surprizelor” pare să aibă tabieturi de soție, iar imaginile obținute, în exclusivitate, de CANCAN.RO, sunt mai mult decât grăitoare. Zilele trecute, Andreea Marin a făcut o sesiune de cumpărături serioase pentru casă. La final, prezentatoarea de la TVR a plecat spre bolidul personal cu două sacoșe pline. Deși a parcat departe de intrarea mall-ului, îndrăgita vedetă s-a descurcat vitejește până la mașină.

În vârstă de 45 de ani, fosta “Zână a surprizelor” a mers singură într-un mall din nordul Bucureștiului, de unde își programase să ia câteva lucruri pentru vila în care locuiește împreună cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, și fiica sa, Violeta. După cum puteți vedea în colajul de mai jos, dar și în imaginile din galeria foto, vedeta era îmbrăcată într-un tricou alb cu un portret alb-negru, jeanși de culoare bleumarin închis și pantofi sport. Și da, nu s-a dezlipit deloc de masca de protecție, nici măcar după ce a ajuns la bolidul care valorează 90.000 de euro.

Andreea Marin a petrecut două ore la shopping și, după ce a „tăiat” fiecare obiect de pe lista de cumpărături pentru casă, a achitat produsele și s-a îndreptat direct spre mașină. Ajunsă lângă autoturism, prezentatoarea de la TVR și-a lăsat cele două sacoșe pline jos ca să poată folosi telecomanda și să își așeze geanta pe scaunul șoferului. Ulterior, ea a luat cele două plase de hârtie și le-a pus pe bancheta din spate. După alte câteva clipe, vedeta s-a urcat la volanul bolidului negru și a plecat spre reședință.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au vorbit despre conceperea unui copil

Dacă urmează sau nu a patra nuntă pentru Andreea Marin rămâne de văzut. Dar un lucru este sigur! Ea și Adrian Brâncoveanu, care este mai tânăr cu 10 ani, au vorbit despre conceperea unui copil. Într-un interviu oferit lui Cătălin Măruță, în urmă cu jumătate de an, pe când România se afla în stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus, iubitul vedetei a fost întrebat dacă își dorește moștenitori.

“Bineînțeles că ne gândim la acest lucru, e o dorință foarte mare, cred că e dorința fiecărui om să procreeze”, a mărturisit consulul la Tripoli, Libia, în cadrul intervenției video, realizată la finalul lunii aprilie. Iar Andreea Marin și-a completat partenerul de viață astfel: “Considerăm că nu e o întâmplare, ne-am întâlnit într-un moment în care chiar aveam nevoie unul de celălalt”.

(Nu rata: Andreea Marin, melancolică după ce a văzut câteva poze de album alături de fiica ei! Violeta Bănică este din ce în ce mai frumoasă)

Andreea Marin a făcut recent cumpărături serioase pentru casă. Prezentatoarea și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de mai bine de trei ani © CANCAN.RO
Andreea Marin a făcut, zilele trecute, cumpărături serioase pentru casă. Prezentatoarea și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de mai bine de trei ani © CANCAN.RO

Andreea Marin, declarații emoționante despre Adrian Brâncoveanu: “E sufletul meu pereche”

Fosta moderatoare de la “Surprize, surprize” a făcut mărturii copleșitoare în cadrul unui interviu oferit la începutul acestui an despre partenerul ei de viață.

“E sufletul meu pereche. Am trecut și prin greu, am trăit mult timp la distanță și, până acum, le-am depășit pe toate, am traversat și momente de fericire unice, de neuitat pentru o viață, în acești trei ani de când suntem împreună”, a afirmat Andreea Marin la sfârșitul lui ianuarie 2020, după ce s-a întors dintr-o vacanță exotică în care a fost însoțită de Adrian Brâncoveanu.

(Descoperă și: Cum arăta Andreea Marin, în urmă cu 25 de ani, când a apărut pentru prima oară pe micile ecrane: “Nu știu când a trecut timpul”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *