Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anda Adam, mărturisiri sincere după ce s-a spus că divorțează de soțul ei. “Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului”

Anda Adam este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz. Este căsătorită cu Sorin și au împreună o fetiță. Cei doi au avut o căsnicie discretă, însă recent au apărut zvonuri cum că sunt la un pas de divorț. Interpreta a acordat un interviu pentru reviste VIVA!, în care a vorbit despre căsnicia ei.

Anda Adam este de părere că o căsnicie nu trebuie păstrată în orice condiții.

“Nu, nu am fost niciodată de acord cu această mentalitate. Din punctul meu de vedere, acel copil nu va fi un copil fericit.

Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău.

E total greșit să stai într-o relație de teamă că oamenii vor vorbi despre despărțirea ta.

Copilul poate fi influențat pozitiv cu doi părinți despărțiți, dar cu o relație de respect și prietenie, din care cel mic va lua lucrurile pozitive, constructive”, a declarat Anda Adam pentru revista VIVA!

“Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc.

În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, a mai adăugat artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *