Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mihaela Rădulescu și-a distrus haine de mii de euro la Ferma. “Mă amuză maxim să mă joc cu garderoba mea în contextul vieții la țară”

Mihaela Rădulescu a avut parte de multe peripeții în timpul filmărilor la Ferma. Mereu atentă cu felul în care arată, prezentatoarea a pus la bătaie o serie de piese vestimentare de firmă din garderoba sa, fără să țină cont că acestea ar putea fi distruse.

Din păcate, asta s-a și întâmplat, însă vedetei nu îi pare rău și asta pentru că nu “suferă după obiecte, fie ele și vestimentare”.

“Ador contrastele, la fel cum mă incită abordările diferite. Mă amuză maxim să mă joc cu garderoba mea în contextul vieții la țară, doar nu era să-mi pun un trening  și o basma pe cap, ca să fiu de-acolo.

Sigur că există și riscuri în timpul procesului – anul ăsta am primit o porție de balegă proaspătă pe cizmele Marant, niște lături sărite din găleata unui concurent pe o fustă Cucinelli, m-au  înțepat două albine și-o viespe și a trebuit să tai cu foarfeca mâneca bufantă unde intrase albina.

Dar, uite, am ce povesti (zâmbește), iau mereu partea bună, nu sufăr pentru obiecte, fie ele și vestimentare”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru VIVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *