Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Doliu în aviația română. Valer Novac, unul dintre cei mai buni piloți din țară, a murit într-un accident de circulație

Valer Novac, unul dintre cei mai buni piloți din România, a încetat din viață sâmbătă dimineață, într-un accident de circulație pe raza orașului Mizil, Prahova.

Potrivit primelor informații, Valer Novac conducea autoturismul, când un cal nesupravegheat i-a ieșit în cale, pe șosea. Renumitul pilot a încercat să evite animalul, mașina a ajuns în afara părții carosabile, iar  impactul i-a fost fatal bărbatului de 63 de ani. ”Regele elicopteriștilor” a murit pe loc.

”În această dimineață, în jurul orei 06:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 1B – Mizil, un autoturism se află în afara părții carosabile și prezintă avarii. Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele cercetări a reieșit faptul că un bărbat de 63 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN 1B, din direcția Mizil către Buzău, nu ar mai fi putut evita impactul cu o cabalină, posibil lăsată nesupravegheată, care a pătruns pe sensul său de mers, intrând în coliziune frontală. ”,se arată în comunicat.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *