Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Artista Cornelia Catanga și soțul ei au decis să își mai dea o șansă. Cei doi au renunțat la divorț

După ce Cornelia Catanga a dezvăluit, recent, că s-a separat de soțul ei, de câteva luni, divorțul fiind inevitabil, ei bine, acum cei doi au decis să mai dea o șansă căsniciei. Aceștia sunt împreună de 30 de ani.

Cornelia Catanga a făcut dezvăluiri despre relația cu soțul
ei și a mărturisit că nu mai dorm împreună și nici nu mai mănâncă la aceeași
masă. Acum, cei doi au decis să renunțe la planul de a divorța și au decis să
își mai acorde o șansă.

“În acest moment nu se mai pune problema de un divorț. Au fost niște divergențe între noi, încă mai sunt aceste divergențe, însă încercăm să le rezolvăm. Eu vreau să trecem peste ele.

De felul meu sunt un tip optimist, așa că eu cred că vom trece mereu peste problemele care apar în viața de cuplu. Oricum, de divorț nici nu se pune problema”, a declarat Aurel Pădureanu pentru WOWbiz.ro.

“În această superbă seară, pentru dumneavoastră, o artistă de primă mărime în constelația muzicii lăutărești, o artistă de prim ordin, trecută deja în panoplia marilor artiști ai muzicii lăutărești.

Doamnelor și domnilor, cine cântă pentru dumneavoastră? Cornelia… dar nu așa… nevastă-mea, doamnelor și domnilor! Aplauze pentru nevastă-mea, doamnelor și domnilor…”, a spus Aurel Pădureanu, în deschiderea concertului de pe Casa Poporului.

“Am mulți admiratori aici, însă le fac cu ochiul, așa, mai ferit, să nu cumva să înceapă vreo gelozie cu Pădureanu”, a glumit, de pe scenă, Cornelia Catanga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *