Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Viviana Sposub, noua iubită a lui George Burcea, a arătat tot!

A fost o zi mare pentreu cei care urmăresc realityshow-ul Ferma. Orășeni vs Săteni: Viviana Sposub le-a arătat de ce George Burcea are ochi pentru ea! A făcut show incendiar la duș.

CITEȘTE ȘI: CINE A PUS OCHII PE GEORGE BURCEA: ”ÎMI PLACE BĂRBATUL DIN EL!” SECRETELE DIN FERMA. ORĂȘENI VS SĂTENI SCOASE DE MIHAELA RĂDULESCU

Viviana Sposub, Giulia și Gabi au fost bandiții care au avut liber în Fermă, în timp ce concurenții participau la duelul lui Andrei Stoica – Cezar Ouatu. Așa că au atacat. Mâncare au căutat în primul rând, în afară de Gabi, care a zis că are principii. O oală cu ciorbă a găsit Giulia și nu a ezitat să mănânce. Apoi, cele două fete direct la duș s-au dus.

VEZI AICI DISCUȚIA

Noua cucerire a lui George Burcea a făcut, însă, spectacol. S-a echipa în costul de baie, a traversat casa si la cabina de duș improvizată afară s-a oprit. Acolo unde a arătat, de fapt, motivul pentru care George Burcea a avut ochi doar pentru ea. Un corp bine lucrat a ieșit în evidență sub picăturile de apă și, pesemne, telespectatorii au avut ce comenta.

Duș incendiar la Ferma. Orășeni vs Săteni făcut de Viviana Sposub

George Burcea ar vrea să se însoare cu Viviana Sposub

Într-o discuție la „Ferma: Orășeni versus săteni”, George Burea a fost întrebat dacă vrea să se căsătorească cu Viviana Sposub. George Piștereanu l-a întrebat pe George Burcea: „Îți pui pirostriile?” Răspunsul acestuia  a fost un DA hotărât.

NU RATA: ANNA LESKO, DIN NOU SPECTACULOASĂ LA FERMA: ”UN BATALION ÎNTREG DE BĂRBAȚI! CHIAR AȘA?” VIDEO

La puțin timp după ce au ieșit din competiție, Viviana și George au plecat împreună la mare. Pe contul său de Instagram, a fost surprins în gara din Constanța alături de Viviana Sposub, George Burcea a confirmat vacanța de pe litoral în compania șatenei. “Nu am vorbit lucrurile astea și asta mi se pare foarte tare! Noi nu am vorbit nimic despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar, cum v-am spus și la începutul Fermei: eu mai am niște chestii de rezovat acasă, așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău și mega tămbălău. O să ajung acasă frumos, o să încerc să îmi rezolv treburile mele pe care le am cu cealaltă parte și, după aceea să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu? Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să îți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi și să ai nevoie… și să… să o aperi, știi?!”, avea să declare George Burcea.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *