Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mihaela Rădulescu a recunoscut care este cel mai mare risc pe care și l-a asumat vreodată. „Este un om care-și poate pierde viața în orice zi”

Mihaela Rădulescu și Felix trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 6 ani. Chiar dacă în ultimile 5 luni au fost despărțiți din cauza pandemiei, cei doi au în continuare o relație fericită, la fel ca la început.

Într-un interviu acordat revistei Unica, vedeta a recunoscut care este cel mai mare risc pe care și l-a asumat vreodată.

„Relația cu Felix! Pentru că este un om care-și poate pierde viața în orice zi, într-o banală zi de muncă a lui care înseamnă doar sport extrem și lucruri periculoase, cum puțini oameni pe planetă practică.

Așa că nu-i un risc să te îndrăgostești de așa un om care poate să-ți dispară din radarul vieții în orice zi?!”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Unica.

„Știu că pare bizar, dar în afară de fiul meu nu mai aștept pe nimeni să mă facă fericită, ci mă fac singură!

Iar tot ce apare din afară, fie că este de la bărbatul meu sau de la întâmplări de viață, sunt bonusuri pe care le iubesc. Dar am învățat că cea mai interesantă fericire este cea pe care ți-o faci cu mâna ta”, a mai adăugat vedeta pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *