Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru Donald Trump. Președintele american are coronavirus

Klaus Iohannis i-a transmis, vineri, un mesaj încurajator lui Donald Trump și soției sale, Melania, după ce aceștia au fost diagnosticați cu noul coronavirus. 

Președintele României a transmis mesajul public, pe contul său de Twitter, cu urări de însănătoșire grabnică președintelui american. Medicul personal al lui Donald Trump a anunțat că președintele american este bine și va rămâne izolat la Casa Albă pentru moment.

Citește și: Donald Trump și soția lui, Melania, au COVID-19! Anunțul făcut de președintele american

Mesajul de la Casa Albă

Donald Trump, 74 de ani, și soția sa, Melania, (50 de ani) a anunțat că este infectat cu coronavirus. „În această seară, Prima Doamnă și cu mine am fost testați pozitiv la COVID-19. Vom începe carantina și recuperarea imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris Donald Trump, pe Twitter, în noaptea de joi spre vineri, la ora 1:00 (ora Washington DC).

De pe pagina de Twitter a Primei Doamne a SUA, Melania Trump (50 de ani) a anunțat că „după ce prea mulți americani au trecut prin asta în acest an, președintele și cu mine vom intra în carantină acasă, după rezultatul pozitiv la COVID-19”.

Nu rata: Reacția Melaniei Trump după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus

„Ne simțim bine; Am anulat toate evenimentele din perioada următoare. Aveți grijă să fiți în siguranță și vom trece cu bine prin această încercare”, se mai arată în mesaj.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *