Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bianca Drăgușanu redeschide războiul cu Daria Radionova! Gestul umilitor pe care l-a făcut blondina, la adresa rusoaicei: „Prostituată”

După o bună perioadă în care a lăsat-o moale cu Daria Radionova, Bianca Drăgușanu a redeschid războiul cu fosta iubită a lui Alex Bodi. Pe contul său de Instagram, vedeta a postat două fotografii cu rusoaica și a numit-o pe aceasta prostituată.

Bianca Drăgușanu se pare că nu a putut să îngroape securea războiului pe care l-a purtat în mediul online, acum ceva timp, cu rusoaica Daria Radionova.

Astfel, la numai o zi de când CANCAN.RO a publicat singurele imagini șocante cu Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie de Alex Bodi, blondina a pornit un adevărat atac în social media. Pe Instagramul său, Bianca a postat 2 fotografii cu șatena pe care a scris, pe rând, „Prostituată” și „Prostituată de la Londra”. În ambele imagini, Daria Radionova apare îmbrăcată în aceleași haine, iar în una din ele se vede că a decupat un bărbat, posibil să fie vorba chiar de Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, din nou în război cu Daria Radionova

Vă reamintim că, în urmă cu doar câteva luni, între Bianca Drăgușanu și Daria Radionova a existat un schimb dur de replici. La momentul respectiv, Bianca a numit-o pe rusoaică „scroafă cu aere de divă”, iar Daria Radionova a spus, despre Bianca Drăgușanu, că este o femeie ușoară și falsă, o femeie care nu poate fi niciodată la nivelul ei.

Bianca, ”torturată” de Alex Bodi?

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, recent, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar fi existat unele tensiuni care au escaladat într-o manieră terifiantă. După o ceartă aprinsă, lucrurile se pare că au scăpat de sub control, iar blondina a fost din nou agresată de iubit.

Conform surselor noastre, Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută cu bestialitate de musculosul afacerist, iar întregul episod înforător ar fi durat nici mai mult, nici mai puțin de cinci ore (!!!), timp în care Bianca Drăgușanu ar fi fost supusă unor violențe ieșite din comun.

Așa cum v-am dezvăluit, în premieră, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă într-o stare extrem de uluitoare. Pe lângă faptul că abia se putea ține pe picioare, blondina avea urme vizibile de violență. Avea fața tumefiată și era extrem de vânătă la un ochi. Semn clar că episodul violent a lăsat urme adânci pe chipul vedetei

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *