Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Noua magistrală de metrou, inundată din tavan! Reacția premierului Orban

Magistrala de metrou proaspăt inaugurată întâmpină probleme! În stația Eroilor 2 a început să curgă apă din tavan, joi dimineață. Magistrala care a avut nevoie de nouă ani pentru a fi terminată a fost inaugurate în prezența președintelui Klaus Iohannis, a premierului Ludovic Orban și a ministrului Transporturilor, Lucian Bode.

CITEȘTE ȘI: MAGISTRALA DE METROU DRUMUL TABEREI – EROILOR S-A DESCHIS ASTĂZI. A AVUT LOC UN INCIDENT LA APARIȚIA PREȘEDINTELUI

„Metrorex informează că astăzi, 01.10.2020, între orele 07:58 – 08:08, în stația de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat ușoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală. Precizăm că circulaţia trenurilor s-a desfășurat în condiții normale, nefiind afectată siguranţa călătorilor. Echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situației, zona respectivă fiind izolată”, este comunicatul Metrorex.

Probleme la noua magistrală de metrou Drumul Taberei – Eroilor. Reacția lui Orban

Întrebat cum este posibil să se întâmple așa ceva ținând cont de faptul că lucrarea este abia inaugurată, premierul Ludovic Orban și-a dat cu părerea. „Orice fel de situație care apare trebuie remediată de consorțiul care a avut contractul. Ceea ce știu eu acolo este că e un proces verbal de recepție semnat de toate părțile implicate și e vorba de toate instituțiile care au atribuții, orice neconformitate cu proiectul care apare trebuie remediată de constructor”, a declarat Ludovic Orban.

Magistrala Drumul Taberei – Eroilor, inaugurată pe 15 septembrie

Magistrala de metrou Drumul Taberei – Eroilor s-a deschis pe 15 septembrie, cu cinci ani întârziere față de termenul stabilit. Inaugurarea oficială a avut loc în prezența președintelui Klaus Iohannis, care a declarant că era obligatoriu ca aceasta să fie pusă în funcțiune, altfel… ” Această linie risca să devină un fel de legendă, o legendă a amânărilor, dar iată că a venit un guvern hotărât, care a dorit să dovedească că și astfel de lucruri pot fi inaugurate cu succes”, a declarat Klaus Iohannis.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *