Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anna Lesko și George Piștereanu, din ce în ce mai atrași unul de celălalt. Ce se întâmplă între cei doi la Ferma. “Sunt camere pe mine, că numai în distracții te țineam”

Anna Lesko și George Piștereanu sunt doi dintre cei mai simpatici concurenți de la Ferma. În ultima perioadă s-au apropiat atât de mult, încât toată lumea așteaptă să afle dacă vor forma sau nu oficial, un cuplu. De altfel, artista a recunoscut că se simte atrasă de actor. În fiecare ediție a emisiunii, între cei doi au loc replici picante și priviri provocatoare.

Se pare că Anna Lesko și George Piștereanu nu pot sta unul
fără celălalt, nici măcar atunci când au treabă.

Deși sunt în echipe diferite, Piștereanu caută mereu atenția Annei și încearcă mereu să deschidă o discuție cu ea.

De cele mai multe ori, totul se transformă în propuneri, mai mult sau mai puțin decente. “Sunt camere pe mine, că numai în distracții te țineam!”, a spus George, în timp ce Anna, ca o gospodină adevărată, curăța vinete, pentru sarcina pe care au avut-o de îndeplinit.

Anna și George au dormit în același pat

În urmă cu o săptămână, Anna Lesko și George au fost nevoiți să doarmă împreună, după ce au fost legați cu o sfoară. Imaginile cu ei au fost difuzate în ediția de joi seara, la “Ferma”.

“Am dormit spate în spate, și așa, și așa, și cu picioarele încrucișate la un moment dat”, a spus Anna Lesko. Iar George a completat: “Mi-am zis, hai să nu mai pun o mână pe ea!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *