Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Bălan, poveste de dragoste cu prințesele ei în clip! ”Dragostea îți luminează chipul!” VIDEO

Andreea Bălan a lansat o nouă piesă, ”Poveste de toamnă”, în care vorbește de iubire, în diferite stadia. În clipul melodiei, în final, apar și cele două fetițe ale atistei.

”Dragilor, în prag de toamnă, pun în scenă o nouă poveste muzicală în care iubirea, blândețea și magia își dau întâlnire în același loc. „Poveste de toamnă” este aici pentru voi si redă în versuri iubirea, în diferite forme și în fiecare stadiu al său, începută sau ajunsă la final. Odată ce cunoști dragostea, o poți recunoaște oriunde. Îți luminează chipul, îți sclipesc ochii și îți oferă cel mai sincer și frumos zâmbet, iar când apare, îți schimbă lumea. Sper să vă placă și aștept comentariile voastre”, a fost anunțul Andreei Bălan. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, NOI DEZVĂLUIRI DESPRE DISCUȚIILE APRINSE CU GEORGE BURCEA. LE-A SCRIS ÎN VERSURILE NOII SALE PIESE, “POVESTE DE TOAMNĂ” | VIDEO)

”Chiar e minunată melodia și videoclipul este superb! Piesa e de sezon și cuplurile din videoclip au jucat extraordinar; e multă muncă acolo și ambiție pentru a pune totul în scenă!”, ”Foarte frumos, Andreea! Te-ai întrecut pe tine de data asta! Mi-a plăcut foarte mult povestea clipului și mai ales finalul cu cele două printese ale tale! Un mare WOW și nota 10+!”, i-au scris fanii.

Fetișele Andreei apar în clipu melodiei Poveste de toamnă

Andreea Bălan le-a răspuns celor care o admiră. ”Am citit toate mesajele de la voi și sunt foarte, foarte fericită că vă place #PovesteDeToamna. M-ați emoționat foarte mult prin cuvintele frumoase pe care mi le-ați scris și vă mulțumesc din suflet. În mai puțin de 12 ore, videoclipul are peste 150 000 de vizualizări și a intrat în trending pe locul 32”, a scris artista.

Andreea Bălan a recunoscut că a trecut printr-o perioadă grea

Șapte luni au trecut de când Andreea Bălan și George Burcea au făcut anunțul că s-au despărțit. Recent, artista a fost invitată în platoul Observator, unde a recunoscut că toată această perioadă nu a fost deloc ușoară pentru ea. A avut momente când a plâns, dar a găsit mereu puterea de a merge mai departe. „O mamă își ia puterea întotdeauna de la copii și cred că iubirea unei mame pentru copiii săi este nemărginită și aceea iubire îți dă o putere uriașă”, a spus Andreea Bălan la Antena 1.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *