Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anda Adam a cedat la Ferma. Ce se va întâmpla în următoarea ediție. “Niciodată nu mi-au plăcut oamenii alunecoși”

Săptămâna a început într-un ritm alert în Ferma: Octavian Ciovică și Alina Pușcău au plecat acasă, Viviana Sposub s-a alăturat echipei bandiților, iar Anda Adam a devenit fermier-șef.

De asemenea, Paul Diaconescu și Cezar Ouatu au devenit servitori și Andreea Antonescu a intrat în echipa orășenilor. În aceeastă seară, povestea continuă cu noi momente neașteptate.

Paul și Cezar vor avea un prim conflict cu ceilalți colegi, după ce Cezar le va da trezirea pe ritmurile imnului național.

Oboseala și lipsa hranei își va spune din nou cuvântul, când colegii vor considera că momentul nu a fost unul amuzant, ci chiar nepotrivit în condițiile în care le-a furat din timpul de somn.

“Nu are de ce să fie menajată”

Cel mai așteptat duel al săptămânii, cel pentru mâncare, va pune la luptă câte trei membri din fiecare echipă! După ce Elena Chiriac va atrage atenția că noua concurentă nu trebuia protejată.

“Nu are de ce să fie menajată. Trebuie să recupereze munca!”. Andreea va și ajunge să fie parte din proba zilei! Cum se va descurca ea și cine va reuși să le aducă colegilor bucuria unei cine pe cinste, aflăm în această seară.

Mihaela va reveni în casă nu doar pentru a afla decizia Andei Adam cu privire la concurentul care va pleca la duel, ci și pentru a-i provoca pe fermieri la o seară a adevărului.

Fiecare dintre ei va trebui să răspundă la câte o întrebare incomodă, precum: cine este cel mai leneș sau mai fals fermier, cine și-ar dori să plece sau în cine au cea mai mare încredere!

În ediția din această seară, decizia Andei Adam va fi una extrem de surprinzătoare, iar duelistul își va alege un adversar puternic, care nu se va teme de o luptă de forță și rezistență. Despre cine e vorba și ce o va face pe Anda să spună: “Niciodată nu mi-au plăcut oamenii alunecoși. Îmi plac oamenii asumați”, vedem în câteva ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *