Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Acest profesor în vârstă nu are calculator și merge zilnic la vecinii săi pentru a-și preda cursurile online

Coronav1rusul a sosit și a schimbat rutina tuturor oamenilor din întreaga lume, în zilele noastre este necesar să ne adaptăm la „noul normal”, în timp ce lucrurile nu vor mai reveni ca inainte . Cursurile online, de exemplu, au devenit o provocare extraordinară nu numai pentru studenți, ci și pentru profesorii care au fost nevoiți să își schimbe o mare parte din munca lor.

– Advertisement –

Nu cu mult timp în urmă, o imagine s-a răspândit pe internet și a servit ca exemplu, deoarece prezinta un profesor mexican care predă cursuri online din casa unor cunostiinte, deoarece el nu are resursele necesare pentru a-si preda cursurile de acasă.

Pe lângă bătrânețe și voința de a-și menține angajamentul față de studenți, profesionistul este expus riscului de a contacta virusul în fiecare zi. Povestea sa a starnit multe controverse încât un grup de tineri au decis să-i ofere profesorului un computer si internet gratuit.

Acest profesor dovedeste ca orice este posibil si ca studiul este cel mai important lucru si nu trebuie sa ne descurajeze aceasta situatie.

Advertisements

– Advertisement –

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *