Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

S-a finalizat divorțul din familia Țopescu. Avem toate detaliile deciziei magistraților

Disputa din familia regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a ajuns la final. După un proces care a durat aproape doi ani, judecătorii s-au pronunțat în cazul divorțului dintre Cristi Țopescu, fiul celebrului jurnalist, și soția acestuia. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a obținut detalii legate de controversa care a zdruncinat familia regretatului comentator Cristian Țopescu.

Acum aproximativ trei ani, Raluca, nora lui Cristian Țopescu, își acuza partenerul de viață de infidelitate și anunța, cumva, că urmează să se despartă de el, dar au trecut rapid peste aceste evenimente și s-au împăcat. Între timp, roata pare că s-a întors, oarecum. Pentru că, în primăvara anului 2019, Cristi Țopescu Jr. a decis să pună capăt mariajului. Fiul lui Cristian Țopescu a demarat acțiunea de divorț la Judecătoria Sectorului 1 din București.

Potrivit unor surse D.A.S. din mediul judiciar, după un proces care a durat aproximativ doi ani, instanța de judecată s-a pronunțat. Recent, magistrații au decis desfacerea căsătoriei, păstrarea de către soţie a numelui dobândit prin căsătorie, acela de Ţopescu, dar și exercitarea autorităţii părinteşti cu privire la cei doi minori. (CITEȘTE ȘI: DIVORȚUL DIN FAMILIA ȚOPESCU, DAT PESTE CAP DE…)

Raluca și Cristian Țopescu
Raluca și Cristian Țopescu au divorțat oficial

Decizia instanței

”Admite în parte cererea principală. Admite în parte cererea reconvenţională. Dispune desfacerea căsătoriei încheiate între părţi, înregistrată sub numărul xxx, la data de 07 noiembrie 2017, în Bucureşti, Sectorul 1, prin divorţ, prin acord. Ia act de înţelegerea părţilor cu privire la următoarele aspecte: a). păstrarea de către soţie a numelui dobândit prin căsătorie, acela de Ţopescu; b). exercitarea autorităţii părinteşti cu privire la minorii —- născut la data de —- şi —-, născut la data de —-, în comun de către ambii părinţi. Stabileşte domiciliul minorilor —– la mamă.

Stabileşte în sarcina tatălui-reclamant, a unei contribuţii la cheltuielile de creştere, îngrijire şi educare a minorilor —- în cuantum de 1/3 din veniturile sale nete realizate lunar (câte 1/6 pentru fiecare minor), de la data introducerii cererii de chemare în judecată (13 martie 2019) şi până la data majoratului fiecărui beneficiar. Stabileşte în favoarea tatălui-reclamant un program de legături personale cu minorii —- Respinge în rest cererile, ca neîntemeiate. Compensează cheltuielile de judecată. Definitivă în ceea ce priveşte divorţul prin acordul părţilor. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, în ce priveşte cererile accesorii. Cererea privind calea de atac se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată, azi, 28.09.2020”se arată în decizia magistraților.

cristian țopescu
Raluca Țopescu a dezvăluit pe Instagram că ar fi fost „tradusă” de Cristi

Cristi și Raluca s-au căsătorit în 2010

Fiul lui Cristian Țopescu, Cristi, și frumoasa Raluca s-au căsătorit în urmă cu 10 ani, devenind între timp și părinții a doi băieti, Noah și Lucas. Raluca Ţopescu povestea în trecut cum s-a îndrăgostit de fiul celebrului comentator. Cei doi s-au cunoscut în timpul unui meci al Stelei. „La un gol marcat de Steaua, am sărit în sus de bucurie. Purtam nişte ochelari de soare ce au sărit şi ei, la fel ca mine, un rând mai în faţă… Un tip… părea cam nesuferit, s-a întors şi mi i-a înapoiat. În secunda aia m-am gândit ce norocoasă sunt că nu i-a furat! Câteva săptămâni mai târziu a reuşit totuşi să-mi fure ceva: inima, inima mea!”, povestea Raluca Ţopescu.

Raluca a anunțat pe Instagram că a fost înșelată de Cristi

După căsătorie, totul părea a se desfășura ideal, din toate punctele de vedere. Însă, după aproximativ 6 ani de când luaseră decizia de a avea un destin comun, Raluca, nora lui Cristian Ţopescu, a făcut un anunț surprinzător pe pagina sa de Instagram. A lăsat deoparte orice reținere și a scris că soțul său a înșelat-o. Și nu o dată, ci de mai multe ori, asta în timp ce o asigura că totul este OK și că o iubește în continuare. (NU RATA: SOȚIA L-A ACUZAT PUBLIC DE INFIDELITATE, IAR EL I-A CERUT DIVORȚUL!)

„Asta este pentru, sper, viitorul meu ex-soţ pentru că s-a culcat cu alte femei în timp ce îmi spunea că mă iubeşte”, a scris Raluca pe Instagram în timp ce arăta verigheta pe care o purta pe… degetul mijlociu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *