Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Juniorul multimilionarului “Frutti Fresh” și-a exersat talentul la păcănele. După ce a câștigat o „mână” de 4.000 ‎$ și-a luat un ceas Portugieser Perpetual Calendar de 35.000 €

Moștenitorul imperiului de zeci de milioane de euro clădit de Viorel Micula nu se lasă de aroganțe cu una, cu două. Victoraș a mai bifat o extravaganță de răsunet. După ce a ”lovit” o „specială” la păcănele, tânărul și-a mărit colecția de ceasuri cu încă o bijuterie de lux. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații și imagini savuroase.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a obținut imagini și detalii senzaționale legate de cea mai nouă demonstrație de “forță” pe care a bifat-o Victoraș Micula.

Tânărul pare să fie un împătimit al jocurilor de noroc. Recent, moștenitorul imperiului ”Frutti Fresh” a arătat ce cont „calificat” are pe o platformă de online gambling. Victoraș s-a filmat în timp ce se juca la ”păcănele”, pe 100 de dolari mâna. Iar în dreptul banilor din cont era trecută suma de 90.000 de dolari, semn clar că Victoraș a avut noroc la joc.

Mai mult decât atât, juniorului i se potrivește de minune zicala românească „Ban la ban trage”. Și asta pentru că, la un moment dat, a bifat și o ”specială” în valoare de 4.000 de dolari. (CITEȘTE ȘI: VICTORAȘ MICULA, ÎN “MARATONUL” FIȚELOR. A PILOTAT ELICOPTERUL, ÎN TIMP CE PURTA UN CEAS PATEK PHILIPPE NAUTILUS DE 100.000 €, APOI…)

Victoraș Micula, împătimit de jocurile online

Și-a mărit colecția de ceasuri

La scurt timp după ce a bifat un pot la ”păcănele”, fiul afaceristului Viorel Micula a mers la un boutique IWC Schaffhausen, de unde și-a achiziționat un ceas, Portugieser Perpetual Calendar, în valoare de 38.000 franci elvețieni, aproximativ 35.000€. (NU RATA: FIUL MILIONARULUI „FRUTTI FRESH” & ”REGELE JOCURILOR PE TELEFON” AU GONIT CU 220 KM/ORĂ PRIN ORAȘ ȘI AU TRAS CU MITRALIERA!)

Victoraș Micula și-a mai luat un ceas de lux

Moștenitorul unei averi colosale

Victoraș Micula este cunoscut drept mare „consumator” de gadget-uri noi, telefoane scumpe și mașini. În urmă cu mai mulți ani, a fost imortalizat de CANCAN.RO în timp ce-și achiziționa un telefon de… 10.000 de dolari, un Vertu Constellation, pe care l-a plătit cash.

În plus, Victoraș este cunoscut în lumea bună a Capitalei pentru sesiunile de shopping extravagante pe care le face, dar și pentru petrecerile fabuloase. A fost și cazul petrecerii de cinci stele organizată de fiul magnatului Viorel Micula cu ocazia creștinării fiicei sale, în urmă cu doi ani. În aceeași zi în care  și-a sărbătorit ziua de naștere, moștenitorul imperiului ”Frutti Fresh” și-a creștinat fiica, pe Sofia Victoria. După ceremonia emoționantă care a avut loc la Biserica cu Lună din Oradea, „prințișorul” a organizat o mega-petrecere la unul dintre cele mai luxoase localuri din oraș pe care-l deține familia lui. (NU RATA: Detalii + imagini în premieră de la botezul de un sfert de milion de euro)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *