Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ea este iubita secretă a lui Abi Talent?!

Abi Talent, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din noua generație, ar fi dat „marea lovitură” în plan sentimental. Interpretul hitului ”Papuci Gucci” s-ar fi cuplat cu fiica unui vestit politician. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii inedite.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor amănunte savuroase legate de viața sentimentală a trapperului Abi Talent, „dușmanul” declarat al mult mai cunoscutului cântăreț Alex Velea.

Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile, de ceva timp, Abi Talent se pare că ar fi reușit o ”mega-performanță” în plan amoros. După cum susțin sursele noastre, tânărul din Buzău s-ar fi cuplat cu fiica unui important om politic, un social-democrat cu renume, care, la un moment dat, ar fi ocupat și funcția de secretar de stat. Din câte se pare, tânăra, care abia și-a serbat majoratul, încearcă pe cât posibil, să țină departe de ochii curioșilor, dar mai ales ai părinților, relația pe care ar avea-o cu Abi Talent. (CITEȘTE ȘI: ABI TALENT ATACĂ DIN NOU! L-A LUAT ÎN VIZOR PE CABRON)

Abi Talent s-ar iubi cu fiica unui cunoscut politician

Și-a făcut ”fenta” cu Selly

În urmă cu câteva zile, pe terasa restaurantului „La Brasserie”, din zona de Nord a Capitalei, s-a petrecut un moment absolut surprinzător.  Abi Talent a dat buzna peste Selly și prietenii lui care se relaxau, la ceas de seară, pe terasă. Din câte se pare, Abi Talent a avut un plan bine pus la punct și a ”complotat” cu ospătarii localului. Înainte de a merge la masa vloggerului, cântărețul a ”decartat corespunzător” pentru o frapieră plină cu șampanii scumpe, împodobite cu artificii, care au ajuns pe masa lui Selly cu doar câteva momente înaintea lui Abi Talent.

Cucerirea ”secretă” a lui Abi Talent

Mesaj încurajator pentru tânăra generație

„Fiecare dintre voi în parte are șansa să-și îndeplinească visul. Știu că ați mai auzit asta, dar e bine să mă credeți pe mine, pentru că eu sunt dovada vie, nu-mi imaginam în viața mea că o să ajung aici. Și tu care citești asta acum, probabil o duci rău în momentul de față și ai impresia că nu o să-ți meargă bine.

Probabil n-ai bani, probabil nu-ți permiți nici să-ți începi ideea care să-ți schimbe viața sau poate nu ai pe nimeni care să te susțină. Dar, crede-mă… o să vină o zi care o să-ți schimbe toată viața, o să se întâmple asta când te aștepți mai puțin. Fie că mă iubești sau mă urăști, ascultă-mă. Fiecare dintre noi are momente grele în viață, dar o să vină o zi în care o să râdem de momentele astea. Generația asta nu e susținută cum trebuie, de-aia sunt eu aici!”, a scris Abi Talent, pe contul lui de Instagram, spre surprinderea tuturor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *