Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum arăta Andreea Marin, în urmă cu 25 de ani, când a apărut pentru prima oară pe micile ecrane: ”Nu știu când a trecut timpul”

În urmă cu 25 de ani, Andreea Marin și-a făcut apariția pe micile ecrane pentru prima oară. Cuprinsă de nostalgie, vedeta a publicat mai multe fotografii din acea perioadă în care era reporter.

Andreea Marin era la început de drum. Avea planuri mărețe și a muncit pe brânci pentru a și le îndeplini. În urmă cu 25 de ani, vedeta era reporter la Televiziunea Națională.

Cuprinsă de nostalgie, Andreea Marin a publicat mai multe fotografii din acea perioadă. În imagini, ea se pregătea pentru un live de pe covorul roșu al Premiilor Oscar.

”În studioul știrilor din @televiziunearomana de azi și tot la știri, dar acum un sfert de secol (la propriu, nu e o metaforă!), când transmiteam de pe covorul roșu al Premiilor Oscar către Jurnalul de seară prezentat de Mircea Radu.

Nu știu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă ține cu spiritul tânăr”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Andreea Marin, reporter la Televiziunea Națională

Andreea Marin se întoarce la Televiziunea Națională

Andreea Marin, fosta ”Zână a surprizelor”, se întoarce ”acasă”. Vedeta revine la Televiziunea Națională, iar din 12 octombrie, ea va fi gazda emisiunii ”Nu există nu se poate”, care pare a fi un format promițător. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN, MELANCOLICĂ DUPĂ CE A VĂZUT CÂTEVA POZE DE ALBUM ALĂTURI DE FIICA EI! VIOLETA BĂNICĂ ESTE DIN CE ÎN CE MAI FRUMOASĂ | FOTO)

”Decorul noii mele emisiuni, @nuexistanusepoate cu Andreea Marin, e aproape gata, ultimele elemente de decor au sosit din strainatate (cu emoții ca nu vor ajunge la timp, ca asa e in pandemie 🙈, dar am avut noroc), la sfârșitul săptămânii facem primele probe în platou!

Multe filmari pe teren ne-au dus deja în viețile și inimile protagoniștilor emisiunii și abia aștept sa ii aveți ca oaspeți în casele voastre, sunt oameni care va vor inspira, va vor aduce speranța, zâmbet, bucurie de a trai frumos și demn, idei îndrăznețe, prospețime!

Dați vestea mai departe, mi-ar plăcea sa ne revedem pe micul ecran și acum cu inima plina, ca și acum mai bine de 25 de ani, când eram… Andreea Piticot la TVR Iași 😊. Asadar: din 12 octombrie, înainte de știrile serii, de la ora 18, de luni pana joi, o ora împreună in fiecare seara pe TVR 2! 🤗#NuExistaNuSePoateCuAndreeaMarin”, a mai spus vedeta.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *