Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Un polițist de la 112, cercetat pentru limbaj nepotrivit. Ce spunea la telefon bărbatul

Un polițist de la 112 este cercetat pentru limbaj nepotrivit. Iată ce spunea la telefon bărbatul. 

O cerere pentru un ordin de restricție în localitatea Henri Coandă din Constanța a scos la iveală comportamentul nepotrivit al unui dispecer de la 112. 

Atunci când au ascultat o înregistrare de la 112 a femeii care cerea ordinul de protecție, cei din sala de judecată au fost uimiți. Dispecerul a avut un limbaj nepotrivit, respectiv s-a referit la agresor numindu-l „boschetar”, iar persoanei vătămate care a sunat la 112 i s-a spus, „nu ești normală”, „nu ești sănătoasă”.

Dispecerul va fi anchetat

Instanța a decis emiterea unei adrese către comandantul de poliție de la Inspectoratul General al Poliției Române, pentru a face verificări cu privire la modalitatea în care lucrătorul de la Poliția Română gestionează convorbirile, scrie Replica.

În cele din urmă, femeia a primit ordin de protecție împotriva soțului agresiv: „Pentru o perioada de 3 luni se cere obligarea bărbatului să păstreze o distanță de 100 m față de victimă, precum și de locuința din cartierul Henri Coandă și interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu victima. Totodată, obligă pârâtul la plata către stat a sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare reprezentând onorariu avocat din oficiu”.

Foto: Inquam Photos

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *