Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Simona Halep nu se mai înțelege cu părinții ei. Totul pare să aibă legătură cu iubitul sportivei, Toni Iuruc

Simona Halep și părinții săi, Stere și Tania, sunt loviți de probleme. Se pare că familia sportivei nu este deloc de acord cu relația pe care fiica sa o are cu Toni Iuruc.

Omul de afaceri bucureștean are mai în vârstă decât Simona și este divorțat, un lucru mai puțin obișnuit în lumea aromânilor. Deși s-a impus la Roma și, cel mai probabil, va deveni din nou numărul 1 mondial, constănțeaca trăiește cu gândul că parinții săi nu îi acceptă iubitul, iar acest lucru ar putea face căsătoria celor doi.

Citește și: Simona Halep, lecție de bună purtare pentru ex-ministrul Educației, într-un restaurant de lux. “I-a transmis să…”

Simona și Toni s-au cunoscut într-un club și a fost dragoste la prima vedere, scrie ziare.com. Toni Iuruc este văr cu patronii lanțului de cluburi și restaurante Fratelli, acoilo unde el și Simona Halep au făcut cunoștință. Potrivit surselor, Simona Halep si iubitul său fac planuri de căsătorie, însă părinții tenismenei nu sunt încântați de relația fiicei lor.

A fost cerută de soție

Simona Halep a fost cerută în căsătorie de soție de Toni Iuruc, în octombrie anul trecut. La 28 de ani, tenismena este pregătită să își întemeieze o familie alături de el.

Nu rata: Simona Halep, mesaj emoționant după ce Carla Suarez Navarro a anunțat că are cancer: „Ești o persoană puternică”

„Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, declarat apropiat al familiei tenismenei atunci. Dar, cei doi îndrăgostiți au fost nevoiți până la urmă să își anuleze planurile din cauza pandemiei de coronavirus.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *