Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

George Burcea și Viviana Sposub, surprinși împreună în gara din Constanța. Escapadă romantică pe litoral

George Burcea și Viviana Sposub sunt doi dintre concurenții de la Ferma. Aceștia s-au apropiat mult în timpul emisiunii, iar la finalul unui duel, bruneta de la Pro tv l-a sărutat de rămas bun, pe actor. De când a avut loc momentul, fanii i-au urmărit permanent pe conturile de socializare.

Iată că, cei doi au devenit între timp, mai mult decât prieteni, iar în această vară au fost surprinși la mare.

Momentul în care George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat pasional la Ferma va deveni, unul de referință pentru show, asta cu atât mai mult cu cât, de atunci, fanii îi consideră un cuplu.

Chiar dacă la început nu au recunoscut și chiar au evitat, o vreme, să dea apă la moară cârcotașilor, în cele din urmă George Burcea și Viviana Sposub nu și-au mai putut stăpâni sentimentele, iar asta s-a văzut în timpul emisiunii.

Recent însă, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși împreună în gara din Constanța, pregătiți de vacanță, veseli, fericiți… în timp ce se sărutau, potrivit VIVA!

„De 3X îndrăgostit #ClaraMaria”

Un alt semn care i-a convins pe fanii lor că George Burcea și Viviana Sposub sunt împreună a fost o fotografie în care actorul apare alături de fiica lui Clara, fotografie ce a lăsat loc de interpretări.

„De 3X îndrãgostit #ClaraMaria”, a scris George Burcea, în dreptul imaginii cu mezina lui și a Andreei Bălan.

Fanii au reacționat imediat: „De două ori de fetițe și de… Viviana !?!? Răspuns corect, cred !.. Sunteți frumoși, separați și împreună! / E×C×V=3x îndrăgostit / Îți doresc iubirea fetițelor, o meriți din plin’, a venit imediat replica fanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *