Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Bănică, mesaj emoționant la o invitație live: ”Este boala care a răpit-o pe mama mea!”

Andreea Bănică a fost invitată într-un live de fundația Renașterea, care ajută femeile bolnave de cancer. Artista este membră a asociației și i-a îndemnat pe oameni să facă donații. Chiar mama Andreei a murit de cancer.

CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂNICĂ NU ÎȘI TRIMITE FIICA LA ȘCOALĂ. POSTAREA CÂNTĂREȚEI A STÂRNIT REVOLTĂ ÎN ONLINE: „NOI, MURITORII DE RÂND, ÎI DUCEM”

”Astăzi am avut onoarea să fiu invitată în sesiune de live a celor de la @fundatia_renasterea, unde am povestit ce m-a făcut să mă alătur cauzei lor – sprijinirea femeilor care lupta cu o boală nemiloasă, cancerul.

Este boala care a răpit-o pe mama mea de lângă mine foarte devreme, boala pe care aș șterge-o de pe acest pământ dacă aș putea.

Fundația Renașterea este alături în fiecare an de femeile ce suferă de cancer de sân, atât pe durata tratamentului, cât și în timpul recuperării.

Vă încurajez și pe voi, așa cum am făcut-o și cu oamenii apropiați mie, să vă înscrieți în echipa mea și să donați. Gasiți mai multe detalii la mine pe story și link de donații în bio! Haideți să fim eroi pentru femeile din România! O înscriere = o donație de 50 RON = o testare! Înscrierea ta poate salva o viață!”, este masajul Andreei Bănică pe Instagram.

ndreea Bănică, mesaj pentru români să doneze bani asociației care se ocuă de femeile bolnave de cancer

Drama prin care a trecut Andreea Bănică: părinții i-au murit în doar doi ani

Andreea Bănică și-a pierdut părinții într-un interval de doi ani. S-a întâmplat în peroada 2001-2003, când artista figura în trupa Exotic, apoi în Blondy. Mai mult, și bunicul ei a murit tot atunci.

Tatăl Andreei a murit în urma unui accident rutier în 2001 şi doi ani mai târziu mama ei a avut aceeaşi soartă după ce a pierdut lupta cu cancerul. „Mama a fost singurul caz de cancer de esofag la femeie din Romania. A murit cand eram pe scenă. Am aflat vestea dupa ce am terminat spectacolul”, a povestit artista la Realitatea TV.

NU RATA: DECIZIA LUATĂ DE ANDREEA BĂNICĂ FIX ÎN ZIUA ALEGERILOR: ”A FOST ALTFEL!”

”Am fost stăpână, pe picioarele mele. Mama mea m-a învățat în viață să încerc să obțin patru pereți ai mei. Să fiu independentă, să fiu pe picioarele mele. Muncind, mi-am luat prima garsonieră. Tatăl meu m-a învățat foarte mult ce înseamnă ambiţia. Tatăl meu era un om destul de dur. Mă altoia. Chiar şi la 17 ani m-a altoit. Mi-a prins bine că am luat bătaie”, a mai spus Andreea.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *