Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anamaria Prodan răspunde acid criticilor venite din partea lui Iftime și Crăciunescu!

După victoria echipei Hermannstadt cu Botoșani, scor 2-1, un val de critici au venit din partea oamenilor de fotbal către arbitrul Florin Chivulete, ce a acordat un penalty ciudat în prelungiri.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Hermannstadt a învins cu 2-1 FC Botoșani luni seara în Liga 1, în urmă unei lovituri de pedeapsă dictate de arbitrul Florin Chivulete, în finalul partidei. Ion Crăciunescu și mai ales Valeriu Iftime au criticat dur prestația acestui arbitru, mizând pe o legătură nefirească între el și clubul sibian. Înfuriată de cuvintele celor doi, Anamaria Prodan, a cărei fiica Rebecca se află în conducerea lui Hermannstadt, a reacționat dur.

„Am vorbit aseară cu șeful arbitrilor din Israel. A luat fiecare fază din meci și a comentat-o. Mi-a spus că la penalty contează cât de drastic e arbitrul. Oricum, nu fură nimeni la Sibiu! Și care ar fi fost miza lui Chivulete aseară? Suntem ca țiganii. Când te ajută e bine, când nu te mai ajută, spui că nu te ajută niciodată. De meciul Botoșani – Iași nu mai vorbim, când s-a greșit în favoarea lor. Hai să luăm VAR odată, însă discuții vor fi și atunci. Când lumea te face handicapat și nesimțit, reacționezi. Să audă tot fotbalul românesc ce spun eu acum. S-a ajuns la un nivel de golănie fără precedent. Comisiile astea ce fac?! De ce nu intervin?!” a declarat Anamaria Prodan la televiziunea ProX.

Interventia impresarei apropiate de clubul Hermannstadt vine la scurt timp dupa ce finantatorul lui FC Botosani, Valeriu Iftime, a atacat virulent clubul sibian. „E a treia oară când Hermannstadt fură. Hermannstadt fură împotriva oricărei echipe. A furat-o pe Târgovişte, pe cei dinainte şi pe noi. Florin Chivuletee complet tâmpit şi idiot sau e făcătură. Punct. Eu nu cred că e o întâmplare, e o făcătură. Omul e chiar prost, ori au vrut să o facă. Înnebunesc! Trebuie să iau cu pumnul pastile. Pastile de calmare, ca să nu o iau razna, înnebuneşti când un arbitru îţi dă o lovitură care nu a fost în viaţa vieţii ei.” au fost cuvintele lui Iftime.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *