Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Văduva lui Gheorghe Dinică, despre cum a reușit să treacă peste momentele grele, la 11 ani de la moartea soțului. Cu ce își ocupă timpul

Au trecut 11 ani de când Gheorghe Dinică a murit, iar acum,
soția acestuia, Gabriela, povestește cum a trecut peste momentele grele și cu
ce își ocupă timpul, de când a rămas singură.

“Trebuie să fii puțin puternic și sunt lucruri pe care nu le hotărâm noi și s-au întâmplat. Au fost grei primii doi-trei ani.

Au fost foarte grei. Dar după aceea lucrurile merg înainte, persoana rămâne în suflet pentru totdeauna. Dacă tu cazi, nimeni nu are nevoie de tine.

Am prieteni foarte mulți, am două cupluri cu care mă văd săptămânal, bine, nu în pandemie. Când ne vedeam mergeam la restaurant, într-un grup unde sunt și soții de actori, suntem nouă. Ne vedem regulat. Povestim, ne simțim bine”, a mărturisit văduva lui Gheorghe Dinică, la Vorbește lumea.

Cum s-au cunoscut cei doi

Actorul a cunoscut-o pe Gabriela, femeia care i-a fost alături 15 ani, prin intermediul unor prieteni, în anul 1993. Absolventă de Chimie Alimentară, Gabriela părăsise România la 28 de ani și se întorsese acasă după 20 de ani.

Cei doi au trăit o iubire ca-n filme, Gabriela fiind singura femeie care l-a determinat pe Dinică să renunțe la celebra sa boemie. A cerut-o de soție după doar o lună și jumătate, dar ea i-a acceptat cererea abia după alte câteva luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *