Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Se reaprinde războiul între celebra creatoare de modă și fostul ei partener. Am aflat motivul pentru care se întâlnesc din nou în instanță

Se reaprinde un război în lumea bună! La aproape un an de când a fost acuzată că și-ar fi părăsit partenerul și copiii pentru un fost membru al Guvernului, celebra creatoare de modă a ajuns din nou în vizorul „fostului”.

O celebră creatoare de modă de la noi, care îmbracă atât vedetele din showbizul românesc, cât și pe cele din străinătate, a ajuns în instanță, în calitate de pârât. Reclamantul? Ex-partenerul său, care se pare că nu a uitat de episodul șocant petrecut în urmă cu aproape un an, atunci când designerița ar fi trăit clipe de neuitat la un hotel de lux, în compania unui fost membru al guvernului.

Potrivit informațiilor exclusive obținute de CANCAN.RO, vedeta ar fi fost dată în judecată de către fostul partener, iar la mijloc s-ar afla copiii pe care îi au cei doi. Mai exact, ex-partenerul de viață al creatoarei de modă ar cere custodia minorilor.

(NU RATA: DESIGNERUL MILIONAR A APĂRUT LA LOFT FĂRĂ SOȚIA CÂNTĂREAȚĂ)

Celebra creatoare de modă, un nou proces cu fostul partener de viață

A fost acuzată că și-ar fi părăsit soțul și copiii, pentru „donjuanul” din guvern

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, CANCAN.RO a intrat, în urmă cu aproape un an, în posesia unor informații fabuloase despre telenovela pe care ar fi trăit-o cunoscuta designeriță. Ea și-ar fi părăsit soțul și cei doi copii, dar și domiciliul conjugal, pentru a continua legătura cu fostul membru al guvernului!

Acesta din urmă locuiește la Londra, este însurat și are trei copii. Ea este căsătorită şi are doar doi copii. Creaţiile ei au fost purtate de Selena Gomez, Kristin Cavallari, Sharon Osbourne, Nicole Scherzinger, Demi Lovato și Jennifer Hudson. Despre iubitul designeriței putem spune că a fost secretar de stat în Guvernul Cioloş. De-a lungul timpului, a avut funcții importante în Guvernul României.

(CITEȘTE ȘI: UN DESIGNER A CREAT O MASCA DE PROTECȚIE CARE COSTĂ 1,5 MILIOANE DE DOLARI! IMEDIAT S-A IVIT UN CUMPĂRĂTOR)

Potrivit surselor CANCAN.RO, designeriţa și iubitul s-ar fi cunoscut la Londra, pe durata unei conferințe a Tinerilor Lideri Europeni (European Young Leaders), ce s-a întins pe durata a două zile. Între cei doi ar fi existat o atracție, pentru că, la nici 24 de ore după ce s-au cunoscut, ar fi petrecut o noapte fierbinte împreună.

Ar fi plecat în grabă de la petrecere și ar fi petrecut clipe de vis fix în hotelul unde ea era cazată. Distracția s-ar fi întins până dimineața. Fostul membru al Guvernului ar fi plecat din cameră aproape de 5:30 dimineața, obosit după o noapte complexă.

Ulterior, între cei doi ar fi existat și un schimb de mesaje telefonice: „Îți propun să fii amantul meu pentru totdeauna, dacă vrei!”.

(VEZI ȘI: MIHAI ALBU, DIN NOU LA CUȚITE CU IULIA ALBU! DESIGNERUL A DEPUS PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA FOSTEI SALE SOȚII)

Celebra designeriță și iubitul, fost membru al Guvernului, s-au fotografiat la conferință

Creatoarea de modă a izbucnit pe rețelele de socializare

În primăvara acestui an, celebra creatoare de modă a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce fostul ei partener de viață ar fi aruncat, în spațiul public, mai multe informații mincinoase, spune ea.

Creatoarea de modă a făcut declarații șocante la momentul respectiv, în mediul online, subliniind că ar fi fost hărțuită.

Timp de 11 ani de zile am avut o relație pe care nu am dorit să o expun public. Cu un partener de viață alături de care am doi copii, de 8 și de 6 ani. De aproape patru ani de zile mă confrunt cu un coșmar căruia i-am pus capăt în vara anului trecut, cu consecințe extreme pentru mine și copiii mei. De 6 luni de zile mă confrunt cu o campanie online, plătită și întreținută de fostul meu partener de viață, care se prezintă peste tot că fiind «Soțul» meu, deși nu am fost niciodată căsătoriți.

Mi-a hărțuit familia, prietenele, angajații, toți fiind martori la această poveste, mi-a pus afacerea și implicit angajații în pericol, a plâns la comandă, a mințit, m-a urmărit și m-a hăituit în toate chipurile posibile pe fondul unui proces de custodie în care încearcă să zugrăvească un portret de monstru, «curvă» și mama incapabilă.

Am stat ascunsă de frică și de oroare, crezând că pot fi protejată de instituții și de legi, crezând că adevărul e suficient. Am țipat, am urlat, am cedat, am greșit, am fost tărâtă pe jos, la propriu și la figurat, am făcut toate greșelile unui om hăituit și dominat de un partener care deformează realitatea la fiecare pas. Deep fake, minciuni, fake news, ceva ce am trăit pe pielea mea din plin.

Acum se desfășoară o campanie în care «soțul» meu închipuit este «eroul» care mi-a făcut plângere penală pentru că am coronavirus și nu respect carantina. Nu este Soțul meu, nu am coronavirus!

Am fost nevoită să merg la Institutul Matei Balș, la Poliție, la Direcția de Sănătate a Municipiului București, precum și la medicul meu de familie de la Spitalul Militar pentru verificări și avize epidemiologice pe care le-am obținut pe toate.

(…) Vreau să îmi protejez copiii, sunt tot ce contează, copiii mei și fărâma de viață privată care mi-a mai rămas a scris celebra creatoare de modă, pe rețelele de socializare.

A îmbrăcat vedete de top din România și din străinătate

Printre româncele care au descoperit-o pe celebra designeriță se numără și Inna, Antonia și Brigitte, ex-soția lui Ilie Năstase. Nu de puține ori, au mers la atelierul ei pentru a-și alege rochii pentru diverse evenimente. Inna și-a achiziționat chiar și un top asemenea celui purtat de Kendall Kardashian la ședința foto pentru un concert din America.

În ciuda faptului că le-a îmbrăcat pe Jennifer Lopez, Eva Longoria, Sofia Vergara și multe alte actrițe de la Hollywood, creatoarea ar avea prețuri comparabile cu ale altor designeri români, chiar dacă nu atât de căutați.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *