Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Amintiri dinainte de pandemie! Nicole Cherry și Florin Popa, momente romantice la Paris

Nicole Cherry și Florin Popa au o relație frumoasă de ceva timp. Sunt împreună de mai bine de doi ani și au planuri mari împreună. Cei doi au profitat de perioada aceasta de pandemie pentru a sta mai mult timp unul cu altul, iar acest lucru le-a sudat și mai mult relația.

Atât Nicole Cherry, cât și Florin Popa sunt două persoane active și destul de ocupate, așa că timpul liber nu este unul prea mare. Dar odată cu pandemia cântăreața și iubitul ei au avut ocazia să își acorde mai multă atenție, să petreacă mai multe momente împreună. (CITEȘTE ȘI: NICOLE CHERRY, APARIȚIE DE SENZAȚIE PE INSTAGRAM! CÂNTĂREAȚA A POSTAT CEA MAI SEXY FOTOGRAFIE. „VIAȚA E MAI BUNĂ…”)

Recent, artista și-a amintit de un episod frumos din viața de cuplu, de pe vremea când pandemia nu exista, iar vacanțele în țări străine erau destul de dese. Nicole a împărtășit cu fanii de pe Instagram câteva amintiri din una din vacanțele pe care le-a petrecut alături de iubitul ei.

Acum ceva timp cei doi au fost la Paris și au profitat la maximum de orașul iubirii. Mai mult, au făcut chiar și o oprire la  Disneyland. Cântăreața a postat pe Instagram o fotografie, din acea vacanță, în care apare alături de iubitul ei. Cei doi se sărută și se vede de departe cât de îndrăgostiți sunt unul de altul.

Nicole Cherry și Florin Popa

Nicole Cherry este foarte fericită lângă Florin Popa. Cei doi se cunosc de ceva timp, iar pentru o perioadă lungă artista nu a crezut că o relație așa frumoasă se va lega între ei. (VEZI ȘI: NICOLE CHERRY, NEDEZLIPITĂ DE SOSIA LUI DORIAN POPA. S-AU SĂRUTAT ÎN LOFT DE FAȚĂ CU TOATĂ LUMEA ȘI…)

„Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență (râde). El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a declarat cântăreața acum ceva timp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *