Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Top 30 sexy-vedete cărora le-a “evadat” bustul din costumul de baie. Gina Pistol, Iuliana Luciu și Alina Pușcaș sunt doar trei nume sonore din clasament

La mare, la soare… celebritățile sunt aproape goale. CANCAN.RO a făcut retrospectiva verii și vă prezintă un inedit Top 30 sexy-vedete cărora le-a “evadat” bustul din costumul de baie.

Toamna și-a intrat în drepturi însă vedetele noastre stau cu gândul tot la vară. Fie că au fost înzestrate de Mama Natură cu forme demențiale, fie că au ținut diete și au făcut exerciții fizice în perioada pandemiei… un lucru este cert! Frumoasele celebre și-au afișat, cu nerăbdare, trupurile fără cusur în cel mai frumos anotimp al anului. (NU RATA: TOP 50 SEXY-VEDETE ÎN CELE MAI SENZUALE COSTUME DE BAIE)

Așa că am decis să trecem în revistă cele mai incendiare ipostaze în care au fost surprinse frumoasele din lumea mondenă. Costumele formate din două piese sau o singură piesă, cele minuscule, colorate sau cu buline, ude după o baie în mare… toate au pus în evidență formele fără cusur ale ”zânelor” din showbiz-ul românesc. Picioare de gazelă, abdomen tonifiat, plete-n vânt… însă ceva a atras atenția în mod special: bustul generos al vedetelor. (CITEȘTE ȘI: “RĂVĂȘITOARELE” AU PRINS ULTIMUL BRONZ ÎN CELE MAI “TARI” POZIȚII. TOP 30 SEXY-VEDETE LA MARE 2020. CE LOCURI OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, MĂDĂLINA GHENEA, EMILY BURGHELEA ORI DANIELA CRUDU)

Roxana Nemeș, bust impozant și… natural

În timp ce unele vedete au trecut pragul medicilor esteticieni pentru a avea un bust mai generos, altele au fost mai norocoase și se pot lăuda cu sâni naturali impozanți. Printre acestea, se numără și Roxana Nemeș, care… fără doar și poate nu putea să lipsească din topul nostru, mai ales dacă a optat pentru o ținută ”transparentă”. (VEZI AICI: TOP 30 SEXY-VEDETE UMEDE LA PLAJĂ)

Roxana Nemeș se poate lăuda cu un bust generos și natural

Iar din topul incendiar nu lipsesc Gina Pistol, Alina Pușcaș, Iuliana Luciu, Diana Dumitrescu, Raluca Pulhac ori Ramona Olaru. GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe vedetele care și-au arătat busturile  pe litoralul românesc sau la piscinele din Capitală, îmbrăcate în costume de baie fie minuscule, fie mulate, dar obligatoriu sexy.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *