Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Narcisa lui Guță, chemată din nou în instanță de Asociația de proprietari. Când va ajunge în fața magistraților

Fosta iubită a lui Nicolae Guță a ajuns într-o situație fără precedent! ”Actrița principală” a fost acționată în instanță, pentru datoriile pe care le-a acumulat. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră.  

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile legate de situația cu care se confruntă Narcisa Guță.

Au cam apus vremurile în care fosta iubită a lui Nicolae Guță era considerată ”Regina aroganțelor”. Din câte se pare, Narcisa, care cucerise, la un moment dat, publicul cu piesa ei „Actrița principală”, alături de DeSanto, ar fi ajuns la fundul sacului. De ceva vreme, aceasta se confruntă cu mari probleme financiare și ar fi acumulat datorii imense la întreținere. Motiv pentru care Asociația de proprietari a blocului în care locuiește s-a adresat instanței de judecată. (NU RATA: FOSTA IUBITĂ A MANELISTULUI ÎŞI EXECUTĂ CONDAMNAREA ÎNTR-UN ATELIER DE RECICLARE DE PE GIURGIULUI)

Potrivit unor surse din mediul judiciar, recent, ”vecinii” Narcisei au deschis un proces, la Judecătoria Sectorului 3 din Capitală, pentru a recupera datoriile colosale pe care Narcisa Guță le-a acumulat la întreținere. Următorul termen al procesului, care a fost deja amânat de două ori, va avea loc pe 2 noiembrie.

Narcisa Guță a fost dată în judecată pentru datoriile de la întreținere

„Abandonată” de Nicolae Guță

Dacă, până acum, mai reușea să facă ceva bani din cântări și evenimente, se pare că pandemia de coronavirus a dat-o peste cap pe Narcisa Guță, care a rămas fără sursă de venituri. Cum pe piața muzicală nu a mai lansat nicio melodie de foarte mult timp, oamenii s-au întrebat cum anume reușește să se întrețină. Atât pe ea, cât și pe fiul său și al lui Nicolae Guță.

La un moment dat, Narcisa l-a acuzat pe manelist că nu se îngrijește deloc de pensia alimentară pentru fiul său și că nu o ajută din punct de vedere financiar.

Problemele Narcisei Guță nu au fost, însă, doar de natură financiară. În urmă cu ceva timp, aceasta a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală. Acest lucru s-a întâmplat după ce Narcisa a aflat de relația lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, a intrat în casă peste tânără și a bătut-o, dar i-a și furat câteva bunuri. Evenimentele au avut loc în anul 2014.

Narcisa Guță, grave probleme financiare

Narcisa Guță, bătută de un fost iubit

Narcisa Guță, pe numele din buletin Narcisa Balaban, este parte vătămată într-un dosar penal înregistrat la Judecătoria Focşani după ce a fost bătută crunt de un fost iubit. Agresorul ar fi amenințat-o cu moartea, în timp ce avea un briceag la el, la sfârşitul lunii mai 2019, după ce a reușit să intre în casa ei. Cornel M. a fost trimis în judecată pe 16 noiembrie pentru distrugere, ameninţare, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe, relatează click.ro. (VEZI ȘI: DOVADA CLARĂ CĂ DRAGOSTEA LUI GUŢĂ TRECE PRIN…BANCOMAT)

“În jurul orelor 24:00, a intrat forţat în curtea imobilului reclamantei, a apucat-o de păr, a ameninţat-o cu un briceag, spunându-i că o omoară şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele peste faţă şi peste picioare provocându-i leziuni şi echimoze la faţă, ochi şi genunchi, repetându-i întruna că o omoară” , se arată în motivarea ordinului de protecție, potrivit sursei citată mai sus.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *