Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lia-Olguţa Vasilescu, primele declarații după ce a obținut un nou mandat: “Am reuşit să recâştigăm Craiova, după ce ultimele dăţi am pierdut”

Lia-Olguţa Vasilescu, primele declarații după ce a obținut un nou mandat în Craiova

Potrivit informațiilor date publicității la scurt timp după închiderea secțiilor de votare, Lia-Olguţa Vasilescu a câștigat un nou mandat la primăria Craiova cu 34.5%. Pe locul doi s-a clasat Giugea Nicolae, PNL, cu 29.0%, urmat de fostul primar Antonie Solomon, Partidul Ecologist Român, cu 17.6%

“Nu aş spune că suntem înfrânţi (n.r.: cei de la PSD) pentru că noi am reuşit să recâştigăm Craiova după ce ultimele două dăţi, atât la europarlamentare, cât şi la prezidenţiale am pierdut. De data aceasta suntem pe primul loc şi la Consiliul Local şi la Consiliul Judeţean şi la primar şi la preşedintele Consiliului Judeţean. Colegul meu, Cosmin Vasile, este deja cu mandatul în buzunar”, a declarat noul primar al Craiovei la Antena 3.

Ulterior, fostul ministru al Muncii a mai subliniat în cadrul interviului: Cred că va trebui să-l punem pe domnul Dâncu să facă un studiu din care să aflăm de ce a pierdut PSD-ul. Pentru mine era previzibil să pierd câteva procente pe Craiova pentru că mi s-a reproșat foarte mult în această campanie electorală faptul că în 2016, după ce am câștigat alegerile cu 60%  am preferat să plec în Parlament. Este foarte adevărat că între timp am reușit să câștigăm pentru Craiova drumul expres Pitești – Craiova, ca să nu mai vorbim de realizările din mandatul meu de ministru. Dar, a contat foare mult pentru alegători această greșeală. Nu am de gând să o mai repet. În următorii 4 ani voi rămâne primarul Craiovei.

Citește și: Ludovic Orban, primele declarații după ce s-a aflat că Nicușor Dan este noul primar general al Capitalei: “Este o zi istorică! Alegătorii și-au dorit să elibereze Bucureștiul de caracatița PSD”

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *